Χαμόγελα για τον Φελίπε που ανυπομονεί να επιστρέψει

15:37 | 25/03/2023

Την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά και είναι πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή για τους «Ζωσιμάδες».

Η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν ευεργετική για τον ΟΦΗ όχι μόνο για να πάρουν ανάσες οι ποδοσφαιριστές και να... ηρεμήσουν τα πνεύματα μετά τις δύο back to back γκέλες με τον Λεβαδειακό, αλλά και για τους τραυματίες που απουσιάζουν αυτή την περίοδο και δη τον Λουίς Φελίπε.

Ο Βραζιλιάνος φορ έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και πλέον είναι θέμα ρυθμού και φυσικής κατάστασης για να επανέλθει στη δράση και να βοηθήσει τον ΟΦΗ. Η διακοπή του πρωταθλήματος του έκανε καλό, αφού δεν αποκλείεται να τον δούμε στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα το επόμενο Σάββατο, στην επανέναρξη των πλέι άουτ. Ο ίδιος ο Φελίπε είναι σε καλή κατάσταση και δείχνει ανυπόμονος για να επιστρέψει στο χορτάρι κάτι που δεν θα αργήσει αφού τις τελευταίες μέρες -και το Σάββατο- ακολούθησε μέρους του κανονικού προγράμματος.

Η ενημέρωση για την προπόνηση του Σαββάτου (25/03):

Ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι περιελάμβανε η σημερινή (25/3) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Luiz Phellype συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, με τον Jon Toral να συνεχίζει θεραπεία και τους Φροίξο Γρίβα και Βασίλη Σηφάκη να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης. Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς, Marko Bakic, Thievy Bifouma και Gudmundur Thorarinsson.

Αύριο, Κυριακή (26/3), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έχουν ρεπό, με την επόμενη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (27/3) στις 16:00.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.