Χαμόγελα για Τσιλιανίδη, άρχισε τις ασκήσεις με μπάλα

ΟΦΗ

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στις προπονήσεις.

Ένας από τους πιο άτυχους παίκτες του ΟΦΗ, που έχει λείψει εφέτος από την Κρητική ομάδα, μπαίνει σιγά-σιγά στο δρόμο της επιστροφής, αν και ακόμα παραμένει μακρύς. Τουλάχιστον, όμως, υπάρχει φως στο τούνελ και χαμόγελα για την πορεία της αποθεραπείας του.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έχει μπει στο γήπεδο και έχει αρχίσει να κάνει ασκήσεις όχι μόνο φυσικής κατάστασης, αλλά και με μπάλα. Ως το τέλος του μήνα αναμένεται να έχει μπει με την υπόλοιπη ομάδα.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως θα έρθει γρήγορα η επιστροφή του στη δράση. Προφανώς ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ βρίσκεται πολύ πιο πίσω από τους συμπαίκτες του και χρειάζεται ένα απαραίτητο χρονικό διάστημα για να φτάσει στην επιθυμητή κατάσταση και να αποτελέσει ακόμα μία λύση για τον Νταμπράουσκας.

Το δεδομένο, όμως, αυτή τη στιγμή -και σίγουρα το ευχάριστο- είναι πως ο «Τσίλια» κάνει ασκήσεις με μπάλα και φαίνεται πως άφησε πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και τον άφησε εκτός τη μισή σεζόν, αρχίζοντας την αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδό του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.