Χαμόγελα και «ευχαριστώ» από τον ΟΦΗ

15:17 | 18/12/2020

Για την επανεκκίνηση των προπονήσεων.

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στη δράση και ξεκίνησε τη δουλειά ενόψει της επανέναρξης της Volley League.

Το κλίμα στο Λίντο ήταν εξαιρετικό, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» ευχαρίστησαν όλους όσοι στέκονται δίπλα στην ομάδα.

Η σχετική ενημέρωση: «Οι παίκτες της ομάδας βόλει του ΟΦΗ επέστρεψαν στο γήπεδο, μετά την Υπουργική απόφαση, που επιτρέπει στους αθλητές της Volley League, να προπονούνται, περιμένοντας τα νεότερα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Το κλίμα στην πρώτη προπόνηση που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, ήταν πραγματικά πολύ ευχάριστο, με όλους τους αθλητές, να τονίζουν πόσο τους έλειψε η προπόνηση και η καθημερινότητα της ομάδας.

«Είναι μεγάλη η χαρά μας που γυρίσαμε στο γήπεδο, δηλαδή στον φυσικό μας χώρο. Εύχομαι να έχουμε πλέον μια ροή και να επιστρέψουμε σύντομα και στα επίσημα παιχνίδια» ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ, Ακης Φλαούνας, ο οποίος με τους συνεργάτες του, κάνει τον σχεδιασμό της ομάδας, μετά την διακοπή.

«Για μας είναι σαν να κάνουμε προετοιμασία απο την αρχή. Θα κάνουμε εργομετρικά τεστ το Σάββατο και απο εκεί και πέρα θα σχεδιάσουμε το προπονητικό κομμάτι. Θα χρειαστούμε 3-4 εβδομάδες προπόνηση, για να επανέλθουμε».

Στις προπονήσεις του ΟΦΗ δεν μετέχει ο Αυστριακός διεθνής πασαδόρος Μαξ Τάλερ, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του και οι Μανωλάκης, Φραγιαδάκης, οι οποίοι θα είναι απο την Δευτέρα στην διάθεση της ομάδας.

Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες ακολουθούν το προπονητικό πρόγραμμα, ενώ απο την Δευτέρα, η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, θα χρησιμοποιεί και την αίθουσα βαρών του Παγκρητίου σταδίου.

Το ΤΑΑ ΟΦΗ βόλει θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον πρόεδρο του ΕΑΚΗ (Εθνικό Αθλητικό κέντρο Ηρακλείου) Λευτέρη Ζερβό, αλλά και το υπαλληλικό προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου του Λίντο, για την παραχώρηση του γηπέδου για τις προπονήσεις της ομάδας, καθώς στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, γίνονται εργασίες στο παρκέ.

Το ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλει θα ήθελε ακόμη να συγχαρεί το ΕΑΚΗ για την εικόνα του ανακαινισμένου κλειστού γυμναστηρίου του Λίντο, καθώς με τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει, το καθιστούν πλέον ένα «κόσμημα» για τον αθλητισμό του Ηρακλείου.

Το ΤΑΑ ΟΦΗ βόλει θα ήθελε ακόμη να ευχαριστήσει τον Δήμο Ηρακλείου, τον Αντιδήμαρχο Ηρακλείου και πρόεδρο της Ανάπτυξης Αθλητισμού του Δήμου, κ. Κώστα Βαρδαβά, και τον Διευθυντή του Παγκρητίου σταδίου, κ. Δημήτρη Τσιράκο, για τις διευκολύνσεις σε ότι αφορά την χρήση της αίθουσας βαρών για τις προπονήσεις της ομάδας βόλει του ΟΦΗ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.