Χαμός με τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι - διαχωρίζει την θέση της η ΕΠΟ

13:06 | 08/09/2022

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος διαχώρισε τη θέση του και κάλεσε την Εκτελεστική να ψηφίσουν για αλλαγή του Σιδηρόπουλου και παράλληλα όλα τα ματς μεταξύ ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη να γίνουν με ξένους διαιτητές κατόπιν κοινής απόφασης.

Εκτός από τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Μάκη Γκαγκάτση, τη θέση του διαχώρισε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ στον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στο ντέρμπι Παναθηναϊκού ΑΕΚ. Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της Ομοσπονδίας, έκανε λόγο ακόμα και για αλλαγή του ορισμού του Σιδηρόπουλου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Επιπλέον ο πρόεδρος της ΕΠΟ προχώρησε και σε επίσημη δήλωση για τον ορισμό του ντέρμπι, ισχυριζόμενος πως:

«Σχετικά με τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Α.Ε.Κ. για την 4η αγωνιστική της Super League 1, ούτε εγώ προσωπικά ούτε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνολικά, είχαμε την οποιαδήποτε γνώση ή σχέση. Πρόκειται αποκλειστικά για απόφαση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) η οποία με βάση το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και τις συστάσεις της Ολιστικής Μελέτης λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα, άρα έχει και τη σχετική ευθύνη για τον συγκεκριμένο ορισμό».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.