Χαμός στο Βραζιλία-Αργεντινή: Ντου της Αστυνομίας και οριστική διακοπή

22:28 | 05/09/2021

Απίστευτα πράγματα: Εισβολή αστυνομίας λόγω... κορωνοϊού και οριστική διακοπή μετά από 6 λεπτά αγώνα!

Απίστευτα πράγματα στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Αργεντινή για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Η Βραζιλία υποδέχετηκε το βράδυ της Κυριακής την Αργεντινή για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 με το ματς να διακόπτεται έξι λεπτά μετά από την έναρξή του. Αστυνομικοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να σταματήσουν το ματς και οι παίκτες της Αλμπισελέστε πήγαν στα αποδυτήρια.

Υπεύθυνοι ήταν οι Βραζιλιάνοι αξιωματούχοι που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να συλλάβουν τους τέσσερις της Αργεντινής επειδή έσπασαν την καραντίνα!

Οπως προκύπτει από το αργεντίνιο σάιτ Ole, ο Μέσι έκανε σαφές ότι η Αργεντινή δεν πρόκειται να παίξει τα υπόλοιπα 85 λεπτά υπό αυτές της συνθήκες. «Φεύγουμε» ήταν αυτό που διάβασαν στα χείλη του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι βραζιλιάνικες αρχές τόνισαν ότι το ματς θα συνεχιστεί μόνο αν... απελαθούν οι τέσσερις παίκτες!

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 11 το βράδυ, ώρα Ελλάδας, η αναμέτρηση ανάμεσα στην Βραζιλία και την Αργεντινή διακόπηκε οριστικά, όπως έκανε γνωστό μέσω ανάρτησής η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής.

Θυμίζουμε πως οι υγειονομικές αρχές της Βραζιλίας ζήτησαν την άμεση απομόνωση τεσσάρων ποδοσφαιριστών της Εθνικής Αργεντινής, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση των πρόσφατων πρωταθλητών του Copa America με τη Βραζιλία. Οι αρχές τόνισαν πως οι συγκεκριμένοι παίκτες θα έπρεπε να έχουν μπει σε καραντίνα κατά την άφιξή τους, επειδή είχαν βρεθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο τις προηγούμενες 14 ημέρες.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.