Champions League: Final-8 στη Λισαβόνα

16:31 | 10/06/2020

Η UEFA προκρίνει τη λύση της Λισαβόνας για το Final 8 του Champions League, με τον τελικό να διεξάγεται στις 23 Αυγούστου

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «As», στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA θα ανακοινωθεί πως η διοργάνωση θα τελειώσει με ένα Final 8 που θα διεξαχθεί στο Ντα Λουζ και το Ζοζέ Αλβαλάδε της Λισαβόνας. Μάλιστα, τα δύο γήπεδα απέχουν μόλις δύο χιλιόμετρα και οι ομάδες δεν θα ταλαιπωρηθούν στις μετακινήσεις, ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο ελέω κορωνοϊού.

Στόχος των ανθρώπων της UEFA είναι το διήμερο 8-9 Αυγούστου να διεξαχθούν τα εναπομείναντα παιχνίδια για τη φάση των 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και στη συνέχεια οι ομάδες να προετοιμαστούν για τα νοκ άουτ, τα οποία αναμένεται να αρχίσουν στις 12 Αυγούστου.

Επί της ουσίας, το διήμερο 8-9 Αυγούστου να διεξαχθούν οι ρεβάνς που εκκρεμούν: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης (2-1), Μπάγερν-Τσέλσι (0-3), Γιουβέντους-Λιόν (0-1) και Μπαρτσελόνα-Νάπολι (1-1) και έπειτα όσες ομάδες συμπληρώσουν την οκτάδα να ταξιδέψουν στη Λισαβόνα για το Final 8.

Εννοείται πως οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών και υπό αυστηρά μέτρα ασφάλειας. Βάσει αυτού του πλάνου ο τελικός θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η απίστευτη πρόταση της Ατλέτικο για το Champions League!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.