Champions League: Και τώρα οι δυο τους

12:34 | 23/08/2020

Παρί Σ.Ζ. και Μπάγερν Μονάχου διεκδικούν απόψε (22.00) στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας τον τίτλο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Σε ουδέτερο και άδειο γήπεδο, λόγω κορωνοϊού, τα δύο «μεγαθήρια» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θέλουν να ολοκληρώσουν ιδανικά μια χρονιά, που έχουν κατακτήσει το νταμπλ, σε Γαλλία και Γερμανία, αντίστοιχα.

Η Παρί φτάνει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Champions League και φυσικά θέλει να συνδυάσει την παρθενική της συμμετοχή με την κατάκτηση του τίτλου.

Από την άλλη πλευρά, η Μπάγερν φιλοδοξεί να ράψει το έκτο αστέρι στη φανέλα της και με «οδηγό» την τεράστια εμπειρία της θα προσπαθήσει να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Για το σύνολο του Τούχελ, αμφίβολος παραμένει ο Νάβας και η παρουσία του στον αγώνα θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Στην αντίπερα όχθη, τώρα, το συγκρότημα του Φλικ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και άπαντες είναι παρόντες.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν οκτώ φορές στη φάση των ομίλων του Champions League. Η Παρί έχει το πλεονέκτημα με πέντε νίκες, έναντι τριών της Μπάγερν, ενώ κανένα ματς δεν ολοκληρώθηκε ισόπαλο.

Ο νικητής θα βάλει στα ταμεία του 19 εκ. ευρώ και θ’ αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη στον τελικό του Ευρωπαϊκού Super Cup, στις 24 Σεπτεμβρίου στο Βουκουρέστι. Ο ηττημένος θα εισπράξει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 15 εκ. ευρώ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.