Champions League: Προβάδισμα για Λάτσιο και Παρί

00:02 | 15/02/2024

Λάτσιο και Παρί Σεν Ζερμέν απέκτησαν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, καθώς επικράτησαν των Μπάγερν και Σοσιεδάδ αντίστοιχα.

Με πέναλτι του Ιμόμπιλε στο 69’, η Λάτσιο επικράτησε 1-0 της Μπάγερν στο «Ολίμπικο» και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League.

Η βαυαρική ομάδα απείλησε στο 32′ με ένα σουτ του Σανέ που πέρασε μόλις άουτ και στο 40′ ο Μουσιάλα έχασε απίστευτη ευκαιρία.

Τεράστια ευκαιρία έχασε και ο Ισακσεν στο 48′ (απέκρουσε ο Νόιερ), ώσπου στο 67′ ο Ουπαμεκανό πάτησε εντός περιοχής τον Ισακσεν, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και ο Ιμόμπιλε έβαλε το μοναδικό γκολ με πέναλτι.

H ρεβάνς του Μονάχου έχει οριστεί για τις 5 Μαρτίου στις 22:00.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, από την πλευρά της, νίκησε με 2-0 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, αποκτώντας σαφές προβάδισμα για το εισιτήριο των «8» του Champions League.

Παρά τις απουσίες και την ταμπέλα του αουτσάιντερ, η βασκική ομάδα ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο α’ ημίχρονο και απειλήθηκε μόνο στο 6′, ενώ στο 45’ είχε δοκάρι με τον Μερίνο.

Τελικά, η Παρί βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 58′ με τον Εμπαπέ, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 74’, ενώ στο ενδιάμεσο (70’) ο Μπαρκολά είχε γράψει το 2-0.

H ρεβάνς του «Ανοέτα» έχει οριστεί για τις 5 Μαρτίου στις 22:00.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.