Champions League: Τα σενάρια πρόκρισης στην επόμενη φάση

13:00 | 24/11/2021

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και η Τσέλσι εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στην «φάση των 16» του Champions League, όπου ήδη βρίσκονται, η Μπάγερν Μονάχου, η Γιουβέντους, η Λίβερπουλ και ο Αγιαξ.

Απόψε και για τον 1ο όμιλο, η Μάντσεστερ Σίτι θα έχει την ευκαιρία να «σφραγίσει το εισιτήριο της» για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, εάν δεν ηττηθεί από την Παρί Σεν Ζερμέν, που θα προκριθεί εάν νικήσει στο Μάντσεστερ ή εάν αποσπάσει ισοπαλία και η Μπριζ δεν επικρατήσει της Λειψίας, αλλά και σε περίπτωση που ηττηθεί, αλλά χάσει και η βελγική ομάδα.

Παράλληλα, στον 2ο όμιλο, η Πόρτο θα πάρει την πρόκριση, εάν νικήσει στο Λίβερπουλ τους «κόκκινους» και η Ατλέτικο Μαδρίτης χάσει από την Μϊλαν.

Στο πλαίσιο του 3ου ομίλου, η Ντόρτμουντ προκρίνεται στην επόμενη φάση με νίκη επί της Σπόρτινγκ στην Λισσαβώνα, ενώ οι Πορτογάλοι θα πάρουν το «εισιτήριο», εάν νικήσουν την γερμανική ομάδα με διαφορά δύο και πλέον τερμάτων.

Τέλος, στον 4ο όμιλο, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει νίκη στο Τιρασπόλ επί της Σέριφ για να προκριθεί, ενώ υπό την προϋπόθεση ότι θα επικρατήσει της Σαχτάρ Ντόνετσκ, η Ιντερ θα βρεθεί στους «16», εάν η ομάδα από την Μολδαβία δεν νικήσει τους Μαδριλένους.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.