Champions League: Τιτανομαχία στο «Ντιέγκο Μαραντόνα»

09:26 | 18/04/2023

H Νάπολι φιλοξενεί την Μίλαν στη ρεβάνς του 1-0 του Μιλάνο ενώ στο Λονδίνο η Τσέλσι υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης με φόντο την υπέρβαση

Η Τσέλσι φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης και η Νάπολι περιμένει τη Μίλαν στις δύο αποψινές ρεβάνς (22:00) της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ και οι δύο από τις τέσσερις «τσεκάρουν» εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Η Μίλαν πηγαίνει στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» έχοντας πάρει μικρό προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη της στο «Σαν Σίρο» με 1-0. Ωστόσο, ο τεχνικός των «ροσονέρι», Στέφανο Πιόλι, διαβεβαίωσε ότι η ομάδα του δεν θα αλλάξει την προσέγγισή της για τον Βίκτορ Οσιμέν, ο οποίος απουσίασε από το πρώτο παιχνίδι λόγω τραυματισμού ούτε θα προσπαθήσει να παίξει άμυνα για να κρατήσει το 1-0.

Aπό την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 2-0 την Τσέλσι την περασμένη εβδομάδα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και θέλει απλά να… τελειώσει τη δουλειά της απόψε στο «Στάμφορντ Μπριτζ», κόντρα σε μια ομάδα που δεν έχει δείξει ως τώρα τη φετινή σεζόν ότι μπορεί να βγάλει αντίδραση, καθώς μάλιστα προέρχεται από ένα σερί με έξι αγώνες χωρίς νίκη.

Το πρόγραμμα της Τρίτης

  • 22:00 Champions League: Νάπολι - Μίλαν / 0-1 COSMOTE SPORT 3 HD
  • 22:00 Champions League: Τσέλσι - Ρεάλ / 0-2 COSMOTE SPORT 2 HD
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.