​Χάνει Ιωνικό ο Βέρμπιτς, άγνωστο αν θα προλάβει τον ΟΦΗ

14:58 | 18/12/2022

Οι... πονοκέφαλοι επέστρεψαν για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς την Κυριακή (18/12) προέκυψαν δύο νέα προβλήματα με τους Βέρμπιτς και Σένκεφελντ, στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (21/12,21:30) με τον Ιωνικό στη Νεάπολη, για την πρεμιέρα του β' γύρου της Super League (14η αγωνιστική).

Ο Σλοβένος εξτρέμ έχει υποστεί θλάση α' βαθμού στον ορθό μηριαίο μυ και θα χάσει το ματς με τους Νικαιώτες, ενώ αναμένεται να είναι έτοιμος ως τη μεθεπόμενη Τετάρτη (28/12) για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο (15η αγωνιστική). Τη θέση του στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα πάρει ο Μπερνάρ που θα "μετακινηθεί" ξανά απ' τον άξονα, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να παίρνει φανέλα βασικού στα χαφ.

Από εκεί και πέρα, ο Μπαρτ Σένκεφελντ έχει τενοντίτιδα στη γάμπα του δεξιού ποδιού του, ακολούθησε θεραπεία (όπως κι ο Βέρμπιτς) και θα κάνει αγώνα... δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Ιωνικό. Οι υπόλοιποι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι 5-2, ενώ ακολούθησε τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Πηγή: ΑΠΕ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.