Χάνει Ολιβέιρα ο ΠΑΟΚ

14:09 | 05/05/2023

Ο Νέλσον Ολιβέιρα υπέστη κάκωση και κινδυνεύει να χάσει τα δύο τελευταία ματς των playoffs της Stoiximan Super League ενώ φαντάζει αμφίβολη ακόμα και η συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet κόντρα στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τα όσα έδωσε στη δημοσιότητα ο ΠΑΟΚ, ο Πορτογάλος επιθετικός θα υποβληθεί σε θεραπείες τις επόμενες μέρες και η συμμετοχή του στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν (με Βόλο εκτός και Ολυμπιακό εντός) θα κριθεί από την αντίδραση του οργανισμού του, ενώ είναι αμφίβολος ακόμα και για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, απέναντι στην ΑΕΚ στις 24 Μαΐου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Τρία παιχνίδια ακόμα για το φινάλε της σεζόν, δύο σημαντικοί στόχοι για τον ΠΑΟΚ. Όλα όμως στην ώρα τους. Το παιχνίδι που έρχεται είναι το μοναδικό που απασχολεί το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, με την προετοιμασία για τη μάχη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος να ξεκινάει την Παρασκευή (05.05) στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, κάποιες ασκήσεις τακτικής, ενώ στο φινάλε είχαμε κι οικογενειακό δίτερμα. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ οι Ζόαν Σάστρε , Τάισον , Ντόουγκλας Αουγκούστο και Νέλσον Ολιβέιρα έκαναν θεραπεία. Οι εξετάσεις του Πορτογάλου έδειξαν πως έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική (κνημοπερονιαία συνδέσμωση). Ο φορ του Δικεφάλου θα υποβληθεί σε θεραπείες τις επόμενες μέρες και η συμμετοχή του στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν θα κριθεί από την αντίδραση του οργανισμού του.

Το Σάββατο (06.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία"

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.