Χάνει στα… χαρτιά το ματς ο ΟΦΗ

18:14 | 17/04/2018

Το ματς ΠΑΟΚ-ΟΦΗ για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών είχε προγραμματιστεί να γίνει σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας αρχικά είχε οριστεί το Σάββατο (14/04), ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς ο ηρακλειώτικος σύλλογος δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στη συμπρωτεύουσα, μιας και η αφρικανική σκόνη έφερε την ακύρωση της πτήσης του. Αυτή τη φορά, βέβαια, η αναμέτρηση δε διεξήχθη, λόγω μη προσέλευσης των φιλοξενούμενων στην πισίνα.

Ο «δικέφαλος», οι διαιτητές, η γραμματεία και ο αλυτάρχης βρέθηκαν κανονικά στις θέσεις του και μετά την παρέλευση 20 λεπτών από την καθορισμένη ώρα έναρξης της συνάντησης έκλεισε το φύλλο αγώνα που αναφέρει τα εξής: «Το παιχνίδι δεν έγινε επειδή δεν προσήλθε η ομάδα του ΟΦΗ. Μετά την παρέλευση 20’ κλείστηκε το φύλλο αγώνα. Στον αγώνα αυτόν εξέτισαν τις ποινές τους ο προπονητής του ΠΑΟΚ Π. Βέργος και ο έφορος Πετρίδης».

Για την τύχη του ματς θα αποφασίσει η ΚΟΕ, όμως σύμφωνα με το σχετικό άρθρο της προκήρυξης, θα κατακυρωθεί με 5-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, ενώ ο ΟΦΗ θα μηδενιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι και θα του αφαιρεθούν τρεις -3 βαθμοί.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.