Χανιά: Ανανέωσαν Κατσούρι και Κόλα

09:40 | 24/06/2023

Οι δύο πρώην παίκτες του Εργοτέλη, συνεχίζουν με την ομάδα των Χανίων και την επόμενη σεζόν

Και τη νέα σεζόν οι Κατσούρι και Κόλα θα ενσχύσουν την άμυνα των Χανίων. Αυτό επικυρώθηκε μετά από δύο ανακοινώσεις της κρητικής ομάδας το βράδυ της Παρασκευής

H ανακοίνωση για Κατσούρι

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Ορέστη Κατσούρι για την αγωνιστική σεζόν 2023-24.

Ο 25χρονος δεξιός μπακ-χαφ που ήρθε πέρυσι στα Χανιά, πραγματοποίησε, ειδικά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, πολύ καλές εμφανίσεις και καθιερώθηκε στο βασικό σχήμα. Με 19 συμμετοχές τη χρονιά που πέρασε αποτέλεσε έναν πολύτιμο ποδοσφαιριστή.

Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου, ο γεννημένος στο Ηράκλειο ακραίος οπισθοφύλακας, σημείωσε στο chaniafc.gr: «Είμαι πολύ περήφανος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος μιας ομάδας με ιστορία και υψηλούς στόχους όπως τα Χανιά! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να έχουμε υγεία και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας!».

H ανακοίνωση για Κόλα:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Κόλα για μια ακόμα αγωνιστική περίοδο.

Ο γεννημένος στη Θεσσαλονίκη 23χρονος επιθετικός, θα παραμείνει έτσι στα ΧΑΝΙΑ για τρίτη χρονιά. Τη σεζόν που πέρασε πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις έχοντας σημαντική συμβολή στην πορεία της ομάδας μας. Βελτιωμένος σε όλους τους τομείς τελείωσε τη χρονιά με 25 συνολικά συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ.

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου, ο Άγγελος Κόλα ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στα Χανιά για τρίτη χρονιά. Από την πλευρά μου, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν γεμάτη επιτυχίες».


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.