Χανιά: «Άνοδο μέσω αναδιάρθρωσης»

10:24 | 23/06/2020

Διαβάστε την επίσημη αντίδραση της ομάδας των Χανίων, έπειτα από τις χθεσινές εξελίξεις και την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος

Η κρητική ΠΑΕ ήταν μία από τις τέσσερις ομάδες που ψήφισαν κατά της οριστικής διακοπής της Superleague 2, αφού διεκδικούσε την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία. Mάλιστα, μέσω ανακοίνωσης, η ομάδα των Χανίων τονίζει ότι να κριθούν τα πάντα στο γήπεδο, ενώ όπως αναφέρεται «ελπίζουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη μέσω αναδιάρθρωσης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η απόφαση για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος έφερε αλλαγή στο πρόγραμμα και έτσι η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (22/06) περιείχε μόνο ποδοβόλεϊ. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει η αποχαιρετιστήρια συνάντηση για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόωρα.

Η ομάδα μας από την πρώτη στιγμή που υπήρξε άδεια για ατομικές (αρχικά) και ομαδικές (εν συνεχεία) προπονήσεις, αλλά ακόμη και στο διάστημα της καραντίνας με τη μέθοδο της τεχνολογίας, δούλεψε με την ίδια σοβαρότητα όπως έκανε από την αρχή της σεζόν με στόχο να είναι πανέτοιμη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ώστε εντός των τεσσάρων γραμμών να διεκδικήσει αυτό που αξίζει...

Όμως το πρόωρο φινάλε της σεζόν που αποφασίστηκε στο Δ.Σ. της Super League 2 δεν επιτρέπει στην ομάδα μας να πάρει ό,τι αξίζει. Αν και από την πρώτη στιγμή η "θέση" της ΠΑΕ Χανιά ήταν τα πάντα να κριθούν στο γήπεδο, ελπίζουμε έπειτα από αυτή την εξέλιξη να αποδοθεί δικαιοσύνη μέσω αναδιάρθρωσης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.