«Χαρακίρι» για τη Ρίβερ, πρωταθλήτρια η Μπόκα!

08:17 | 08/03/2020

​Η Ρίβερ Πλέιτ ήθελε νίκη, στην έδρα της αδιάφορης Τουκουμάν, δεν τη πήρε και το γκολ του Τέβες χάρισε το πρωτάθλημα στην Μπόκα, υπό το βλέμμα του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα

Στα ουράνια βρίσκονται οι οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς, αφού η αγαπημένη τους ομάδα πήρε το πρωτάθλημα Αργεντινής, για 27η φορά στην ιστορία της και πρώτη από τη σεζόν 2017-2018.

Με την έναρξη της 23ης αγωνιστικής, η Μπόκα ήταν δεύτερη, ένα βαθμό πίσω από τη πρωτοπόρο Ρίβερ Πλέιτ. Η Μπόκα θα υποδεχόταν τη Χιμνάσια Λα Πλάτα και η Ρίβερ θα έπαιζε στην έδρα της Ατλέτικο Τουκουμάν.

Η Ρίβερ βρέθηκε να χάνει, με γκολ στο 19ο λεπτό, ισοφάρισε στο 35', αλλά δεν βρήκε το δεύτερο γκολ που θα της χάριζε τον τίτλο, 1-1 το τελικό σκορ.

Την ίδια ώρα, η Μπόκα Τζούνιορς "λύγιζε" τη Χιμνάσια Λα Πλάτα, με το γκολ του Κάρλος Τέβες, στο 73ο λεπτό, να βάζει... φωτιά στο "Μπομπονέρα".

Η μοίρα το έφερε έτσι και στην ξεχωριστή, όπως αποδείχτηκε, μέρα, για την Μπόκα Τζούνιορς, παρών στο γήπεδο ήταν ένας θρύλος της ομάδας. Ο τεράστιος Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα τέθηκε αντιμέτωπος με τη μεγάλη του αγάπη, ως προπονητής της Χιμνάσια Λα Πλάτα, με τον Αργεντινό να γνωρίζει την αποθέωση στο "Μπομπονέρα".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.