Χαρούμενες για την πρεμιέρα οι γυναίκες του Εργοτέλη

13:18 | 08/04/2021

Έτοιμη για δράση η ομάδα του Ηρακλείου.

Το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας γυναικών ξεκινάει την Κυριακή (11/04) και ο Εργοτέλης έχει μπροστά του το εντός έδρας κρητικό ντέρμπι απέναντι στον Αστέρα Ρεθύμνου, με τις σέντρα να έχει οριστεί στις 4 το απόγευμα.

Οι "κιτρινόμαυρες" δεν κρύβουν την ανυπομονησία τους για την έναρξη της περιόδου και θέλουν να μπουν στη χρονιά με νίκη.

Η προπονήτρια της ηρακλειώτικης ομάδας, Γιάννα Δούκα, αναφερόμενη στην πρεμιέρα επεσήμανε: «Επιτέλους την Κυριακή έχουμε την πρώτη αγωνιστική για το ποδόσφαιρο Γυναικών όλης της χώρας. Δεν μπορώ να κρύψω τα έντονα συναισθήματα που έχω, μετά από έναν τεράστιο αγώνα που έχει προηγηθεί όλο αυτό το διάστημα. Επιτέλους οι παίκτες καταφέρνουν να κάνουν αυτό που τόσο πολύ θέλουν, να ξεκινήσουν τους επίσημους αγώνες.

Και για εμένα και για τα παιδιά είναι μια πάρα πολύ σημαντική ημέρα και θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή αρχή, πάνω απ’ όλα χωρίς τραυματισμούς και να γίνει ένα σωστό, αξιόπιστο και αξιόλογο πρωτάθλημα».

Η εκ των αρχηγών του Εργοτέλη, Δανάη Σιδηρά, τόνισε: «Επιτέλους την Κυριακή έχουμε τον πρώτο μας αγώνα και είμαστε πολύ χαρούμενες και αισιόδοξες. Ο Αστέρας Ρεθύμνου είναι μια ομάδα την οποία έχουμε συναντήσει πολλές φορές στο παρελθόν, πριν τη διακοπή είχαμε και ένα φιλικό το οποίο είχαμε δώσει με μεγάλη επιτυχία.

Δεν βλέπουμε κάτι άλλο εκτός από τη νίκη την Κυριακή, κοιτάμε το κάθε παιχνίδι διαφορετικά, είμαστε προετοιμασμένες 100% για να δίνουμε σε κάθε αγώνα τον καλύτερό μας εαυτό και αυτό θα βγάλουμε την Κυριακή προς τα έξω».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.