«Χαστούκι» στην πρεμιέρα για την ΑΕΚ

23:56 | 22/10/2020

Βαριά ήττα της ΑΕΚ από την Μπράγκα στην πρεμιέρα της στη φάση των ομίλων του Europa League

Η ΑΕΚ έκανε ένα τραγικό δεύτερο μέρος και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου ήρθε το βαρύ 3-0 σε ένα ματς που συνολικά οι «κιτρινόμαυροι» ήταν κατώτεροι των περιστάσεων.

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια χωρίς να κυνηγά το σκορ. Η Μπράγκα δεν ήταν καλύτερη και σίγουρα δεν ήταν η ομάδα φόβητρο. Η κεφαλιά όμως του Γκαλένο στο χειρότερο χρονικό σημείο, στο 44', έφερε την ΑΕΚ με την πλάτη στον τοίχο και μετέτρεψε το παιχνίδι σε... ροντέο.

Στο δεύτερο μέρος το παοχνίδι άνοιξε, αμφότερες οι ομάδες έχασαν ευκαιρίες, η Μπράγκα έγινε πιο απειλητική, δημιούργησε φάσεις για γκολ και τελικά το πέτυχε στο 78' με τον Παουλίνιο «σκοτώνοντας» τις ελπίδες της ΑΕΚ. Η Ένωση έμεινε με κάποιες από τις εκλάμψεις του β' μέρους ξεκινώντας με το αριστερό την εφετινή της «περιπέτεια» στο Europa League με το 2-0 να είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και το 3-0 στο 88' από τον Αντρέ Χόρτα να κάνει ακόμα πιο βαριά την ήττα και τη νύχτα.

Η σύνθεση της ΑΕΚ:

Τσιντώτας, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι (62' Τάνκοβιτς), Νεντελτσεάρου, Λόπες, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστισιτς, Σάκχοβ, Μάνταλο, Ανσαριφάρντ (62' Λιβάγια, 89' Μαχαίρας), Ολιβέιρα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.