​«Χαστούκι» στον Παναθηναϊκό από τη Σλάβια Πράγας

21:54 | 04/08/2022

Εφιαλτική η ευρωπαϊκή επιστροφή του Παναθηναϊκού, ο οποίος ηττήθηκε στην Πράγα από τη Σλάβια με 2-0, σε ένα ματς που τελείωσαν αμφότερες οι ομάδες με 10 παίκτες.

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός δεν ήταν απειλητικός, είχε μόλις μία τελική εντός εστίας, αλλά δεν απειλήθηκε κιόλας.

Ολα άλλαξαν όμως στο 40' όταν αποβλήθηκε ο Παλάσιος με δεύτερη κίτρινη για θέατρο. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, η Σλάβια έγινε πιο πιεστική και βρήκε το γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από φάση διαρκείας στην άμυνα της ελληνικής ομάδας, με σκόρερ τον Σρανζ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και η Σλάβια έμεινε με 10 παίκτες, μετά από αποβολή του Σάντος, αλλά ο Παναθηναϊκός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο δύο λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα, στο 56ο λεπτό και μετά από αδράνεια της άμυνας του Παναθηναϊκού, ο Ουσόρ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Το 2-0 καλείται, την επόμενη Πέμπτη στο γήπεδο της Λεωφόρου, να ανατρέψει ο Παναθηναϊκός για να περάσει στα πλέι οφ του Conference League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ (Γίντριχ Τρπισόφσκι): Μάντους, Ντουντέρα (46’ Ούσορ), Ουσού, Σάντος, Ντορλέι, Τιέχι (46’ Έβερτον), Χόλες, Σρανζ (71’ Μάζοπουστ), Τραορέ (88’ Πρόβοντ), Ολαγίνκα, Λινγκρ (57’ Σέβτσικ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια (88’ Πούγγουρας), Μάγκνουσον, Γκάνεα, Ρούμπεν, Κουρμπέλης (72’ Καμπετσής), Τσέριν, Παλάσιος, Αϊτόρ (46’ Βαγιαννίδης), Ιωαννίδης (46’ Σπόραρ).


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.