Χατ-τρικ με σε 19 λεπτά ο τρομερός Γιακουμάκης!

11:09 | 10/03/2024

Η Ατλάντα Γιουνάιτεντ, έδωσε τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι για την σεζόν 2024, συντρίβοντας με 4-1 την New England Revolution, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Γιακουμάκη.

Ο Ελληνας επιθετικός, σημείωσε χατ-τρικ στο δεύτερο ημίχρονο και γνώρισε την αποθέωση από τους 67.727 θεατές που βρέθηκαν στο στάδιο Mercedes-Benz. Αξίζει να σημειωθεί, ότι για την 9η Μαρτίου 2024, η συγκεκριμένη προσέλευση θεατών, ήταν η τρίτη μεγαλύτερη ανά την υφήλιο, πίσω μόνο από τους αγώνες Μπάγερν Μονάχου-Μάϊντς και Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ-Εβερτον.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Αλμάντα με πέναλτι στο 45ο λεπτό, ενώ στην συνέχεια «πήρε τον λόγο» ο Γιακουμάκης, ο οποίος πέρυσι αναδείχθηκε κορυφαίος πρωτοεμφανιζόμενος ποδοσφαιριστής στο MLS.

Ο διεθνής άσος «άνοιξε λογαριασμό» στο εφετινό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 55`, ενώ πέντε λεπτά αργότερα σκόραρε με εντυπωσιακή κεφαλιά κι έκλεισε το χατ-τρικ στο 74ο λεπτό με εκπληκτικό σουτ με το αριστερό και αφού προηγουμένως κοντρόλαρε την μπάλα με το στήθος. Το τελικό σκορ, διαμόρφωσε στο 83` ο Κάρλες Χιλ.

«Εάν πετύχεις τέσσερα, πέντε γκολ, στέλνεις μήνυμα», είπε ο Γιακουμάκης, μετά το τέλος του αγώνα και πρόσθεσε:. «Είναι καλό να το κάνουμε αυτό γιατί μέχρι στιγμής δεν είχαμε δείξει τίποτα επιθετικά. Προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς θα συνδεθούμε ξανά μεταξύ μας, οπότε ελπίζουμε ότι αυτή είναι η αρχή».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.