Χατζηπαναγής: «Να ακολουθούν όλοι το παράδειγμα του Εργοτέλη»

20:15 | 01/09/2021

Με ενθουσιασμό και μεγάλη χαρά υποδέχθηκαν όλοι στο Μαρτινέγκο τον σπουδαίο Βασίλη Χατζηπαναγή στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης.

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χώρας, βρέθηκε στο Μαρτινέγκο μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του και προπονητή Ακαδημιών Νίκο Φράγκου, όπου και μίλησαν στους αθλητές της Ακαδημίας.

Ο Γιώργος Στειακάκης τίμησε τον Βασίλη Χατζηπαναγή για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μιλώντας για αυτόν με τα καλύτερα λόγια.

Μιλώντας ο Βασίλης Χατζηπαναγής για τον Εργοτέλη, τη δουλειά που κάνει στο κομμάτι των Ακαδημιών, αλλά και το Ελληνικό ποδόσφαιρο τόνισε: «Ξέρω καλά πως δουλεύει ο Εργοτέλης στις Ακαδημίες του και για αυτό είμαι και εδώ και πρέπει όλοι στην Ελλάδα να ακολουθούν το παράδειγμά του και να φτιάχνουν Ακαδημίες που θα βγάλουν δικούς τους παίκτες και είναι κάτι που το λέω πάντοτε. Βλέπουμε ότι στις Ελληνικές ομάδες δεν παίζουν πολλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές και οι περισσότεροι είναι ξένοι.

Πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε και Έλληνες παίκτες, γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε και παίκτες για την Εθνική μας ομάδα. Θα πρέπει στις ομάδες να παίζουν τουλάχιστον 4-5 Έλληνες παίκτες. Ο Εργοτέλης δουλεύει πάρα πολύ καλά σε αυτό το θέμα και έχει αναδείξει πολλούς παίκτες με τους οποίους έχει παίξει μέχρι και την Α’ Εθνική και μπράβο του».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.