Χόρας Γκράντ για Last Dance: «Ο Τζόρνταν λέει ψέματα, αυτός είναι ο ρουφιάνος!»

15:50 | 20/05/2020

Ο πρώην συμπαίκτης του Μάικλ Τζόρνταν έγινε έξαλλος επειδή κατηγορήθηκε πως αυτός ήταν η πηγή ενός βιβλίου που δυσφήμισε τον Τζόρνταν

Έξω φρενών είναι ο Χόρας Γκραντ, πρώην συμπαίκτης του Μάικλ Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς με την κατηγορία του «MJ» πως ο ίδιος τροφοδότησε στο παρελθόν με πληροφορίες τον συγγραφέα του βιβλίου Σαμ Σμιθ «The Jordan Rules» το οποίο δυσφημούσε τον Τζόρνταν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN Radio ο Χόρας Γκραντ είπε: «Ποτέ δεν θα έβγαζα τίποτα προσωπικό στη φόρα. Υπάρχει το απόρρητο των αποδυτηρίων. Αυτό είναι ψέμα. Όπως έχω ξαναπει, ο M.J μου κρατάει κακία, οπότε ας τα βρούμε σαν άνδρες. Ας μιλήσουμε για αυτό το θέμα, αλλιώς να τα βρούμε με άλλο τρόπο», είπε και πρόσθεσε: «Είπε αυτό το ψέμα ότι ήμουν η πηγή πίσω από το βιβλίο. Ο Σαμ (σ.σ Σμιθ, ο συγγραφέας του βιβλίου) και εγώ ήμασταν πάντα φίλοι και ακόμα είμαστε. Τα αποδυτήρια όμως είναι ιερά και δεν θα έλεγα ποτέ κάτι που συνέβαινε εκεί. Ο Σαμ Σμιθ είναι ρεπόρτερ οπότε είχε τουλάχιστον δύο πηγές, γιατί ο Τζόρνταν έδειξε εμένα;»

Ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής ήταν ασταμάτητος: «Απλώς κρατάει κακία φίλε και νομίζω ότι φάνηκε αυτό στο υποτιθέμενο ντοκιμαντέρ. Αν πεις κάτι για αυτόν, τότε σε κόβει, θα προσπαθήσει να σου διαλύσει τον χαρακτήρα. Κοιτάξτε τι έγινε με τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ. Είναι φίλοι για 20-30 χρόνια και επειδή είπε κάτι για τον τρόπο που χειρίστηκε ο Τζόρνταν την κατάσταση στη Σάρλοτ δεν του έχει ξαναμιλήσει.

Λέει για μένα πως είμαι καρφί, αλλά μετά από 35 χρόνια και την ρούκι σεζόν ο ίδιος ανέφερε στο ντοκιμαντέρ ότι μπήκε στο δωμάτιο ενός συμπαίκτη του και είδε κοκαΐνη, χόρτο και γυναίκες Γιατί το ανέφερε; Τι σημασία είχε; Ποιος είναι το καρφί;».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.