«Χόρευε» στη βροχή ο ΟΦΙ!

16:57 | 15/12/2021

Δεύτερη νίκη του ΟΦΙ στο πρωτάθλημα, 2-1 την Κηφισιά, για την 8η αγωνιστική.

Παρά τη βροχή και τον δυνατό αέρα, το πρώτο μέρος στην Ιεράπετρα είχε ρυθμό και ένταση, αλλά και ευκαιρίες. Ο ΟΦΙ πλησίασε στο να προηγηθεί, αλλά η Κηφισιά ήταν αυτή που βρήκε πρώτη το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Τετέι στο 34ο λεπτό.

Ο ΟΦΙ αντέδρασε και πίεσε και κατάφερε πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Συγκεκριμένα στο 45ο λεπτό, από κλέψιμο του Βουό και συνεργασία με Κατάλντι, ο Μεσσιδόρο πλάσαρε εύστοχα για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 54' για την ανατροπή, αλλά έξι λεπτά αργότερα τα κατάφεραν με τον Αντερέγκεν να κάνει το 2-1 μετά από κάθετη του Μεσσιδόρο.

Το 2-1 έφερε γρήγορο ρυθμό και υψηλή ένταση, με το παιχνίδι να γίνεται... ροντέο. Στα τελευταία λεπτά η Κηφισιά πίεσε και έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 92' έχασε απίστευτη διπλή ευκαιρία σε σέντρα του Φερέιρα από τα αριστερά όπου δεν βρέθηκε συμπαίκτης του να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια νέο σουτ του Κρητικού απέκρουσε ο Καραγκιόζης.

Δύο λεπτά αργότερα ο Τετέι ήταν αυτός που έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-2. Το 2-1 έμεινε και ο ΟΦΙ πήρε το δεύτερο τρίποντο, μετά από 8 αγωνιστικές στο εφετινό πρωτάθλημα της Super League 2.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.