«Προστατεύει» Κάιπερς, εκτός και ο Σταμόπουλος

17:44 | 23/05/2018

Χωρίς το «βαρύ πυροβολικό» του θα δώσει τον τελευταίο του εφετινό αγώνα ο Εργοτέλης, καθώς ο Κάιπερς έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Σταμόπουλος.

Ο Βέλγος επιθετικός δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ και θα μείνει στα 22 γκολ, καθώς οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας έκριναν πως θα πρέπει να προστατευθεί από ενδεχόμενο τραυματισμό του, ενόψει της μετεγγραφής του στην ΑΕΚ, η οποία θα ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες ημέρες. 

Για το λόγο αυτό έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα με τα Τρίκαλα στη Θεσσαλία, ματς το οποίο θα γίνει την Παρασκευή (25/5 στις 5:00) και με το οποίο θα ανοίξει η τελευταία αγωνιστική της χρονιάς. Πέραν του Κάιπερς εκτός αποστολής έμεινε και ο Σταμόπουλος ο οποίος είναι τραυματίας και αναμένονται τα αποτελέσματα της μαγνητικής που θα υποβληθεί, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει. 

Στον αντίποδα των δυο αυτών απουσιών, υπάρχει η επιστροφή του Στέλιου Λαμπάκη, ο οποίος ολοκλήρωσε την πολύμηνη αποθεραπεία του από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στην αρχή της χρονιάς και είναι και πάλι στη διάθεση του προπονητή του. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση της Παρασκευής. 

Την Τετάρτη (23/5) οι παίκτες του Εργοτέλη έκαναν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου την τελευταία τους επί κρητικού εδάφους προπόνηση, καθώς η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη το πρωί, με τελικό προορισμό τα Τρίκαλα, όπου θα γίνει το απόγευμα χαλάρωμα σε γήπεδο της περιοχής. 

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι: Κατσιμήτρος, Χανιωτάκης, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μπάτζιος, Μπούζας, Οικονόμου, Μαζουλούξης,  Νικολακάκης, Μπουτσάκης, Ιατρούδης, Αγγελόπουλος, Σταματάκος Λαμπάκης, Πάτας Βογιατζής, Μανουσάκης και Εφορντ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.