Χωρίς Μιχόγεβιτς, αλλά με πίστη

17:40 | 20/04/2019

Δείτε την αποστολή που επέλεξε ο Χάιμε Βέρα ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Γεντί Κουλέ.

Με τον Μιχόγεβιτς να μην είναι τελικά στην αποστολή, αλλά με τον ΟΦΗ να δείχνει πιο αποφασισμένος από ποτέ για τον τελικό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς, αν και προπονήθηκε κανονικά, κρίθηκε ανέτοιμος από τον Χάιμε Βέρα και έμεινε εκτός αποστολής. Ο οργανισμός του είχε καταπονεθεί με αποτέλεσμα ο προπονητής του ΟΦΗ να προτιμήσει να μη ρισκάρει με τη συμμετοχή του για να τον έχει στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ανέτοιμος κρίθηκε και ο Βαγιεμπά Σακόρ, ο οποίος δεν κατάφερε να προλάβει να επιστρέψει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολής. Ο Δημήτρης Κομεσίδης συνέχισε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Γιάννης Δερμιτζάκης, ενώ οιΠαναγιώτης Δεληγιαννίδης και Πάτρικ Βουό έκαναν θεραπεία. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Χουάν Νέιρα, ο οποίος είναι τιμωρημένος. 

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής καθαρά για λόγους τακτικής.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Σωτηρίου, Στρέζος, Κυριακίδης, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Οικονόμου, Ντίνας, Βαζ, Σόουζα, Κουτσιανικούλης, Γιακουμάκης, Μπράουν, Αργυρόπουλος, Μεγιάδο, Ναμπί, Κοροβέσης, Σάσι, Νάστος, Πέρσον

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.