Χωρίς Μπολάκη κόντρα στον Εργοτέλη

20:44 | 21/03/2018

Δίχως έναν από τους πλέον πολύτιμους και σταθερούς σε απόδοση παίκτες του θα υποδεχθεί τον Εργοτέλη ο ΟΦΗ, καθώς δεν θα είναι στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου ο Μανόλης Μπολάκης.

Ο Ηρακλειώτης αμυντικός στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και με το σκεπτικό πως μετά το κρητικό ντέρμπι ακολουθούν για τον ΟΦΗ οι αγώνες με τις ομάδες που τον ακολουθούν στη βαθμολογία, οι οποίοι και θα κρίνουν εν πολλοίς την υπόθεση της ανόδου, προτιμήθηκε να απουσιάσει από το ματς του Σαββάτου (24/3, 17:00) με τον Εργοτέλη. 

Αμέσως μετά το κρητικό ντέρμπι υπάρχουν στη σειρά οι αναμετρήσεις με Παναχαϊκή στην Πάτρα, Άρη στο Ηράκλειο και Δόξα στη Δράμα, αναμετρήσεις στις οποίες η παρουσία του Μπολάκη κρίνεται απαραίτητη. 

Από εκεί και πέρα οι Βουό και Παπαστεριανός για μια ακόμα ημέρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει πως η απουσία τους στον αγώνα του Σαββάτου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Και αν ο Παπαστεριανό ήταν γνωστό πως δεν θα μπορούσε να βοηθήσει τον ΟΦΗ, για τον Ιβοριανό υπήρχαν κάποιες ελπίδες, όμως και αυτός θα μείνει εκτός προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος στις αναμετρήσεις που ακολουθούν. 

Με προπόνηση που θα γίνει την Πέμπτη (22/3) το απόγευμα στο ΒΑΚ, θα κορυφώσει ο ΟΦΗ την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.