Χωρίς νικητή το φιλικό ΠΟΑ - ΠΑΟΚρουσώνα

23:13 | 08/08/2020

Ισόπαλες οι δύο ομάδες με σκορ 1-1 στο Ατσαλένιο

Xωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων, ΠΟΑ και ΠΑΟΚ Κρουσώνα. Όρεξη, και καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, και από τις δύο ομάδες.

Οι "πράσινοι" προηγήθηκαν στο 23ο λεπτό, όταν ο Καϊμακαμούδης μετά το γύρισμα του Μανιαδάκη με το κεφάλι εντός περιοχής, δεν έκανε λάθος και βρήκε δίχτυα για το 1-0 με κοντινό αριστερό σουτ. Το 1-1 έκανε ο Ανωγειανάκης στην "εκπνοή" του πρώτου μέρους. Ο μέσος των φιλοξενούμενων νίκησε τον Βορύλλα με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγα εκατοστά μακρυά από την γραμμή της μεγάλης περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μάριος Σηφάκης άλλαξε έξι ποδοσφαιριστές και ο Αντώνης Ανδρουλάκης δέκα, όμως η διάθεση και η προσπάθεια δεν άλλαξε.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μάριος Σηφάκης): Χατζηδάκης, Χατζησεβαστός, Πύλιος, Λουμπάκης, Ξημεράκης, Λιοδάκης, Μόντι, Παπαδιός, Σκούφος, Ανωγειανάκης, Μαραθιανός Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Χαραλαμπάκης, Σακλαμάκης Σαράντος, Ρομπάκης, Σακλαμάκης Παναγιώτης, Δρακούλης, Κοζορώνης

ΠΟΑ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Βορύλλας, Αναστασιάδης, Σαμουηλίδης, Νάτος, Πατηνιώτης, Κερμενίδης, Γκελοσάνι, Σένκα, Ρουμπάκης Ε., Μανιαδάκης, Καϊμακαμούδης Στο β' ημίχρονο έπαιξαν κα οι: Ρουμπάκης Ι., Ρωμανάκης, Γιαλυτάκης, Δρίτσας, Παναγιωτάκης, Χατζηανδρέου, Βοργιάς, Κουγιουμτζάκης, Μανουσάκης, Τσιρούδης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.