«Χωρίς πειθαρχία, πρωταθλητής δεν γίνεσαι»

09:10 | 21/10/2018

Καθόλου ευχαριστημένος δεν έμεινε από την απόδοση της ομάδας του ο Γιάννης Βισκαδουράκης παρά τη νίκη επί του ''Ηράκλειο'' - διαβάστε τι δήλωσε στο Capitano.gr

Παρ ότι οι ''κιτρινόμαυροι'' δεν εντυπωσίασαν με την εμφάνιση τους, τελικά κατάφεραν να πάρουν την νίκη απέναντι στη νέανική και φρέσκια ομάδα του Γιώργου Μακράκη, το ''Ηράκλειο''.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των νικητών, Γιάννης Βισκαδουράκης μίλησε στο Capitano.gr για το ντέρμπι αλλά και εξέφρασε την άποψη του για την συνέχεια του πρωταθλήματος, στέλοντας ''μηνύματα'' στους παίκτες του...

«Ήμασταν πάρα πολύ κακοί για 30 λεπτά, κρατάμε τη νίκη και μόνο τη νίκη. Η μόνη δικαιολογία είναι ότι είμαστε ακόμα νωρίς στο πρωτάθλημα. Επίσης, άλλο ένα θετικό ότι σε μια κακή μας βραδιά, κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα και σημειώσαμε 72 πόντους. Συγχαρητήρια στα νέα παιδιά του Ηρακλείου. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά...»

Ενώ αναφέρθηκε και στo φετινό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ: «Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αρκετές καλές ομάδες από τα Χανιά. Χωρίς συγκέντρωση και χωρίς πειθαρχία πρωταθλητής δεν γίνεσαι»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.