Χωρίς Πορζίνγκις οι Σέλτικς στα προημιτελικά του In-Season Tournament

11:30 | 04/12/2023

Ο άσος των Μπόστον Σέλτικς, Κρίσταπς Πορζίνγκις, αποκλείστηκε από τον προημιτελικό του In-Season Tournament εναντίον των Ιντιάνα Πέισερς, καθώς συνεχίζει να αναρρώνει μετά από τράβηγμα στην αριστερή γάμπα.

Ο Πορζίνγκις τραυματίσθηκε στις 24 Νοεμβρίου στην ήττα από τους Ορλάντο Μάτζικ και έχασε τα τελευταία τρία παιχνίδια της Βοστώνης.

Ο προπονητής Τζο Ματζούλα είπε την περασμένη Κυριακή ότι η κατάσταση του πρώην All-Star θα επανεκτιμηθεί «μετά από μια εβδομάδα περίπου».

Ο έμπειρος άσος... απολαμβάνει μια δυνατή πρώτη σεζόν με τους Σέλτικς, έχοντας κατά μέσο όρο σχεδόν 19 πόντους σουτάρωντας με 54,7% από το γήπεδο.

Για τους Πέισερς, ο σταρ γκαρντ Ταϊρίς Χάλιμπερτον έχασε τη νίκη του Σαββάτου επί των Μαϊάμι Χιτ με ασθένεια και πρόβλημα στο δεξί του γόνατο και αναφέρεται ως αμφισβητήσιμος για τον προημιτελικό της Δευτέρας. Ο φόργουορντ των Πέισερς, Τζέιλεν Σμιθ, έμεινε εκτός με τραυματισμούς στο αριστερό πόδι.

Οι Πέισερς και οι Σέλτικς κέρδισαν και οι δύο τους ομίλους τους και θα αναμετρηθούν ως οι Νο. 2 και 3 της Ανατολής, αντίστοιχα. Ο νικητής του αγώνα θα προκριθεί στα ημιτελικά του Λας Βέγκας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.