Χωρίς σημάδια βελτίωσης ο Μανώλης Μαυρομάτης και η σύζυγός του - Παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση

09:37 | 20/03/2024

Ένα μήνα μετά την φωτιά στο σπίτι τους στο Κολωνάκι ο Μανώλης Μαυρομάτης και η σύζυγός του Ρένια Βενιέρη νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο αγαπημένος αθλητικογράφος παραμένει στη ΜΕΘ του «Γ. Γεννηματάς» χωρίς σημάδια βελτίωσης.

Αν και πριν από δύο εβδομάδες είχε φανεί να ανταποκρίνεται στις δοκιμές για αφύπνιση και αποσύνδεση από τον αναπνευστήρα, στην πορεία δεν σημειώθηκε περαιτέρω πρόοδος. Αυτή τη στιγμή παίρνει δικές του αναπνοές, αλλά όχι τόσες ώστε να αυτονομηθεί και να βγει από τη διασωλήνωση.

Ταυτόχρονα η κατάσταση της γυναίκας του, Ρένιας, χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη, ενώ έχει υποβληθεί σε πολλά χειρουργεία, χωρίς όμως να υπάρχει-επίσης-βελτίωση.

Το χρονικό

Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Αναγνωστοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, το ζευγάρι κοιμόταν. Είχαν ξεχάσει σε αναμμένη κουζίνα μια κατσαρόλα με αποτέλεσμα να προκληθεί η φωτιά.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν αμέσως τρία οχήματα και 12 πυροσβέστες ενώ, σε λίγα μόνο λεπτά, έφτασε και το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.