Χόρτασαν ποδόσφαιρο

13:05 | 12/10/2019

Σε ένα χορταστικό φιλικό, ο Εργοτέλης επιβλήθηκε στο Παγκρήτιο με 3-2 του ΟΦΗ.

Οι δύο ομάδες εκμεταλλεύτηκαν, έτσι, τη διακοπή των πρωταθλημάτων τους και ο Γιάννης Ταουσιάνης με τον Γιώργο Σίμο έκαναν τις δοκιμές τους και κράτησαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς τα συγκρότημα τους.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή στο ξεκίνημα, όμως οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από νωρίς. Στο 6’ ο Τσέλιος σέντραρε συρτά και ο Έφορντ με άπιαστο πλασέ έκανε το 1-0.

Το παιχνίδι δεν είχε φάσεις στη συνέχεια και το σύνολο του Σίμου απείλησε στο 18’ για πρώτη φορά μ’ ένα σουτ του Ντίνα. Στο 23’, όμως, ισοφάρισε με πέναλτι του Μάνου, που κέρδισε ο ίδιος από τον Πέιο.

Στα επόμενα λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και στο 28’ «άγγιξαν» το γκολ, αλλά ο Καλογεράκης απέκρουσε δύσκολα το πλασέ του Νοικοκυράκη.

Ο πορτιέρο των «κιτρινόμαυρων» έκανε σπουδαία επέμβαση και στο 33’, όταν ο Νοικοκυράκης έβγαλε μόνο τον Μάνο, που πλάσαρε και ο Καλογεράκης αντέδρασε εξαιρετικά.

Στο 45’ ήταν η σειρά του Εργοτέλη ν’ απειλήσει, αλλά ο Γουάλι έδιωξε κόρνερ το ξαφνικό σουτ του Γροντή.

Όπως και στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο μέρος, το σύνολο του Ταουσιάνη ξεκίνησε με γκολ… από τα αποδυτήρια.

Στο 51’ ο Έφορντ θέλησε να βρει τον Σταθόπουλο, ο Γουάλι απομάκρυνε προσωρινά και ο Μανουσάκης πήρε το «ριμπάουντ» και σημείωσε το 2-1. Στο 57’ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σκοράρουν ξανά, αλλά η κεφαλιά του αφύλακτου Μπάτζιου, μετά το κόρνερ του Γροντή, ήταν άστοχη.

Ο ΟΦΗ, από τη μεριά του, δεν κατάφερε ν’ απειλήσει αυτό το διάστημα, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας.

Στο 77’, μάλιστα, ο Σακόρ λίγο έλειψε να βάλει αυτογκόλ, μετά από κόρνερ του Μπουτσάκη. Στο 87’, ωστόσο, ο ΟΦΗ ισοφάρισε, όταν ο Βαζ «έστρωσε» έξυπνα σε εκτέλεση φάουλ στον Ναμπί, που με ωραίο φαλτσαριστό σουτ έκανε το 2-2.

Στο επόμενο λεπτό, πάντως, ο Μπαράτα βγήκε απέναντι από τον Δερμιτζάκη και με ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το 3-2, παρόλο που ο Όμιλος θα μπορούσε να σκοράρει στο 89’ με τον Φερέιρα.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Προβυδάκης (84’ Βουτσάς), Μπάτζιος (65’ Πλαϊτάκης), Πέιος, Μπούσης (65’ Κοιλιάρας), Μπρους (84’ Κατσούρι), Γροντής (77’ Αλεξάκης), Τσέλιος (46’ Μπουτσάκης), Σταθόπουλος, Μανουσάκης (62’ Μπαράτα), Έφορντ (79’ Αζίζι).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλι (46’ Δερμιτζάκης), Μπράουν, Κουτρουμπής (65’ Μαρινάκης), Περδίκης (65’ Νάστος), Μπολάκης (57’ Κοροβέσης 72’ λ.τρ. Μακρυδάκης), Σουρνάκης (57’ Μεγιάδο), Στάικος (65’ Σακόρ), Νοικοκυράκης (57’ Ναμπί), Ντίνας (81’ Φερέιρα), Βαζ, Μάνος  (76’ Φιγκεϊρέντο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θυμηθείτε το live του ματς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.