Χρόνια πολλά Cretalive.gr!

09:10 | 12/06/2020

Άλλαξαν πολλά από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στο διαδικτυακό τοπίο το CRETALIVE, αλλά παρέμεινε σταθερή και αρραγής η σχέση με τους χιλιάδες φίλους κι αναγνώστες μας

Σαν να ήταν χθες. Όταν μια μικρή δημοσιογραφική παρέα ξεκινούσε ένα δύσκολο εγχείρημα , που γινόταν ακόμη δυσκολότερο μέσα στην κρίση που είχε ήδη ενσκήψει στη γειτονιά μας.

Ήταν ένα ζεστό μεσημεριανό του Ιουνίου του 2010, όταν «έσκαγε μύτη» ένα μέσο που φιλοδοξούσε να μεταφέρει μέσα από τη σελίδα του, όλα όσα συνέβαιναν στην Κρήτη και όχι μόνο, σε πρώτο χρόνο.

Το πείραμα δεν ήταν εύκολο. Προηγούμενη εμπειρία στην Κρήτη δεν υπήρχε, μα και στην υπόλοιπη χώρα, μετρημένες στα δάχτυλα του χεριού ήταν οι προσπάθειες για την αποτύπωση της ειδησεογραφίας σε ένα μέσο που δεν το ξέραμε και προσπαθούσαμε να το κατανοήσουμε!

Εκείνη την ημέρα άλλαξαν πολλά. Στην πραγματικότητα τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο: Και για μας, και για την ίδια την ειδησεογραφία και τον τρόπο που παρουσιαζόταν μέχρι τότε στο νησί και κυρίως για σας, που αγκαλιάσατε με μοναδική αγάπη και εμπιστοσύνη, μια ομάδα ανθρώπων κι επαγγελματιών, που χωρίς πλάτες, οικονομικά στηρίγματα και κομματικές ή πολιτικές στηρίξεις, επιχειρούσε να ξαναγράψει την ιστορία στο χώρο του Τύπου στην Κρήτη.

Δέκα χρόνια μετά το βιβλίο του CRETALIVE περιλαμβάνει επιτυχίες, δυνατές στιγμές, άγχη, στεναχώριες, όμορφες και δύσκολες καταστάσεις, μα πάνω απ’ όλα ατέλειωτες ώρες δουλειάς και προσπάθειας για το κορυφαίο site της Κρήτης.

Δέκα χρόνια μετά, ούτε και εμείς οι ίδιοι έχουμε συνειδητοποιήσει τι ακριβώς καταφέραμε!

Έχουμε όμως λόγο να χαμογελάμε. Το μεγάλο στοίχημα ,τελικά, κερδήθηκε με σύμμαχο τη δική σας στήριξη, τη συνδρομή της τοπικής και όχι μόνο οικονομίας, αλλά συνεχίζουμε με την ίδια αυταπάρνηση κι επαγγελματισμό να δίνουμε την καθημερινή μάχη για να φτάσει έγκαιρα και κυρίως έγκυρα η είδηση της στιγμής.

Η δεκαετής αυτή επέτειος μάλιστα συνδυάζεται με την έλευση του LIVETALKS, του μικρότερου μέλους στην διαδικτυακή οικογένειά μας και αυτό μας κάνει ακόμα πιο αισιόδοξους, πως τα καλύτερα έπονται, καθώς μαζί με το CRETALIVE και το αθλητικό αδελφάκι του το CAPITANO, είμαστε πλέον πιο δυνατοί, πιο διαδραστικοί, και πιο ωφέλιμοι για όλους εσάς τους χιλιάδες αναγνώστες μας!

Πηγή: Cretalive.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.