''Χρυσό'' τρίποντο με... buzzer beater!

19:04 | 08/03/2018

Ο Εργοτέλης νίκησε την Παναχαϊκή (2-1) και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα με γκολ του Κάιπερς στο 93'

Παρ ότι δεν πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση έως τώρα, ο Εργοτέλης με ένα γκολ στην αρχή του αγώνα (3' Έφορντ) και ένα στο τέλος (93' Κάιπερς) επικράτησε με 2-1 της Παναχαϊκής. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μωραίτης στο 42', λίγο πριν την λήξη του α' ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι, το γρήγορο γκολ τους έδωσε ρυθμό με την Παναχαική να εμφανίζεται ''μουδιασμένη''. Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και έφτασαν στην ισοφάριση σε ένα 45 λεπτο με μία καθαρή ευκαιρία και για τις δύο ομάδες.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι έγινε περισσότερο... ροκ με την ισοπαλία να μην ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες. Αρκετές φάσεις με καλό ρυθμό, η Παναχαϊκή είχε περισσότερο την μπάλα στα πόδια της σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, όμως ο Εργοτέλης έπαιζε γρήγορα και δημιουργούσε ευκαιρίες. Έτσι, φτάσαμε στο 93' με τον Κάιπερς να σκοράρει σε ακόμα ένα παιχνίδι και να δίνει την ''χρυσή'' νίκη στον Εργοτέλη. Ο Βέλγος εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των Πατρινών, την ασίστ του Σταματάκου και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.Έτσι, ο Εργοτέλης έφτασε πλέον τους 23 βαθμούς και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.