«Χρυσός» βαθμός στα Γιάννενα για τον Παναιτωλικό

21:39 | 30/03/2024

Οι Αγρινιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ, άλλα έμειναν όρθιοι στους “Ζωσιμάδες” και πήραν μία σημαντική ισοπαλία με το τελικό 1-1, που τους διατηρεί σε απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη και φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τον ουραγό ΠΑΣ.

Ο Παναιτωλικός πήρε χρυσό βαθμό στους Ζωσιμάδες χάρη στο 1-1 και ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι πλέον σε δύσκολη θέση. Ο Πέδρο Κόντε άνοιξε το σκορ για τους Ηπειρώτες και ο Σέρχιο Ντίας διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 70ο λεπτό.

Οι Ηπειρώτες άνοιξαν το σκορ από μια όμορφη επίθεση που ξεκίνησε από κλέψιμο του Τζίνο στη μεσαία γραμμή. Ο Ροσέρο μοίρασε στον Σόρια και αυτός από τα δεξιά έκανε το παράλληλο γύρισμα με τον Κόντε να εκτελεί με τη μια.

Από το ίδιο σημείο ήρθε και το γκολ της ισοφάρισης. Ο Κιάκος έκανε λάθος εκτίμηση, ο Μαυρίας του πήρε την μπάλα και με γλυκιά σέντρα βρήκε τον Ντίας που με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Παναιτωλικός είχε βρει γκολ και με τον Καρέλη στο 6', αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Με αυτό τον βαθμό ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι στους 19 και τελευταίος και πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι ο Παναιτωλικός που είναι στους 24 και το +2 από την Κηφισιά.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.