«Χ»τίζει σερί ο ΟΦΗ

19:22 | 27/10/2018

Ο ΟΦΗ ήρθε 0-0 με την Λάρισα, παρέμεινε για τρίτο σερί ματς αήττητος και για δεύτερο συνεχόμενο ματς κράτησε το μηδέν.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος συνεχίζει την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα και «χτίζει» ένα καλό σερί. Πήρε, έτσι, ένα πολύτιμο βαθμό στην AEL FC ARENA στην προσπάθεια του να ανέβει ψηλότερα στη γενική κατάταξη. Παρέμεινε για τρίτο «κολλητό» παιχνίδι χωρίς ήττα και κράτησε το μηδέν και πάλι στην άμυνα. Ο Όμιλος έδειξε συγκέντρωση στο πλάνο του, ήταν αρκετά συνεπής ανασταλτικά, ενώ επιθετικά εμφανίστηκε ακίνδυνος.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε ενδεκάδα… Ολυμπιακού. Ο Στρέζος υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας του και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά έπαιξαν οι Αργυρόπουλος, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης και Κοροβέσης. Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Νάστος και Μεγιάδο και πιο μπροστά τους κινούταν ο Πλατέλλας. Στις πλευρές χρησιμοποιήθηκαν οι Κυριακίδης και Κουτσιανικούλης και στην κορυφή ο Βουό.

Ο Όμιλος παρουσιάστηκε αρκετά διαβασμένος και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του ματς στην ΑΕΛ να πλησιάσει επικίνδυνα στην εστία του Στρέζου. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν ν’ απειλήσουν είτε με στημένα, είτε με μεγάλες μπάλες, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» είχαν κάθε φορά σωστές αντιδράσεις. Δημιουργικά, βέβαια, ο ΟΦΗ δεν είχε τις λύσεις για να φτιάξει φάσεις και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξει ουσιαστικά μεγάλη ευκαιρία. Στο 3’ ο Στρέζος απέκρουσε την κεφαλιά του Μόρα και στο 9’ η κεφαλιά του Κυριακίδη ήταν άστοχη. Το άσχημο για τον ΟΦΗ ήταν πως έχασε από το 40’ τον Βουό και εκφράζονται φόβοι για σοβαρό τραυματισμό.

Άντεξε την πίεση…

Στην επανάληψη οι «βυσσινί» θέλησαν να πιάσουν στον… ύπνο τους φιλοξενούμενους και είχε δυο καλές στιγμές, στο 50’ με τον Κούνιτς και στο 53’ με τον Πίτι.  Στο 63’ η ασυνεννοησία Μιχόγεβιτς-Στρέζου δε στοίχισε και με την είσοδο του Παπάζογλου, που χρησιμοποιήθηκε στη μεσαία γραμμή, αλλά και την πληθωρική παρουσία του Μεγιάδο, οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν . Μετά το 65’, επομένως, ο ΟΦΗ δεν ανησύχησε ιδιαίτερα, αλλά δεν μπόρεσε, παράλληλα, να γίνει απειλητικός. Στο 85’, πάντως, ο Στρέζος απέκρουσε δύσκολα το φάουλ του Πίτι, που προήλθε από λάθος σφύριγμα του Παπαπέτρου. Στο 91’, εξάλλου, οι «ασπρόμαυροι» θα μπορούσαν να προηγηθούν, ωστόσο το σουτ του Πλατέλλα πέρασε άουτ.

Λάρισα (Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γρομητσάρης, Μόρας, Ζίζιτς, Ντέλετιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς (72’ Μπαργκάν), Πίτι, Ακόστα.

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος Νάστος (62’ Παπάζογλου), Κουτσιανικούλης (72’ Ντίνας), Βουό (40’ λ.τρ. Αραβίδης), Πλατέλλας, Κυριακίδης, Μιχόγιεβιτς, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Ποτουρίδης.

 Θυμηθείτε το live του ματς

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.