«Χτυπάει» σε πολλά… μέτωπα ο Ηρόδοτος

14:34 | 19/07/2018

Στον Ηρόδοτο δουλεύουν εντατικά αυτό το διάστημα αναφορικά με το «χτίσιμο» της νέας ομάδας.

Οι συζητήσεις με υποψήφιους στόχους είναι διαρκείς και άμεσα αναμένονται τα… σπουδαία. Παίκτης του Ηροδότου, εξάλλου, θεωρείται ο Δαμιανάκης, ενώ έπεται και συνέχεια.

Στο σύλλογο, άλλωστε, τις Ν. Αλικαρνασσού έχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα και αισιοδοξούν πως θα κλείσουν θετικά αρκετές περιπτώσεις. Μια απ’ αυτές είναι του Γιώργου Μυλώνα, ο οποίος προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά με τον ΠΑΝΟΜ.

Στη λίστα, βέβαια, του Μανώλη Παπαματθαιάκη υπάρχουν πολλά ονόματα παικτών με σημαντική «θητεία» στις επαγγελματικές κατηγορίες. Σύμφωνα, έτσι, με πληροφορίες, ο Ηρόδοτος στοχεύει στην απόκτηση του Θανάση Παπατόλιου, που την περασμένη σεζόν έπαιξε στον ΟΦΗ.

Πρόκειται φυσικά για μια δύσκολη περίπτωση, καθώς τον 24χρονο παίκτη «πολιορκούν» ουκ ολίγες ομάδες. Από’ κει και πέρα, οι «κυανόλευκοι» έχουν κάνει κρούση και στον Μιχάλη Αυγενικού, που γνωρίζει καλά το κρητικό ποδόσφαιρο. Κι αυτό γιατί στο παρελθόν έχει περάσει από Εργοτέλη και Κισσαμικό.

Ένας ποδοσφαιριστής, τέλος, ο οποίος… απασχολεί τους πρωταθλητές του 8ου ομίλου είναι ο Αποστόλης Δουλγεράκης, ο οποίος πριν από μερικές εβδομάδες έλυσε τη συνεργασία του με τον Εργοτέλη. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.