Χτύπησε «καμπανάκι»!

ΟΦΗ

​Ο ΟΦΗ ηττήθηκε 2-1 από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και προβλημάτισε με την εικόνα του

Η ήττα φέρνει τον Όμιλο στο μικρό τελικό του τουρνουά όπου θα αντιμετωπίσει την προσεχή Τρίτη τον Ατρόμητο, ενώ ο Βόλος θα παίξει στον τελικό με τον Αστέρα Τρίπολης.

Συνολικά η εικόνα του ΟΦΗ δεν ήταν πειστική δείχνοντας για ακόμα μία φορά δυσκολία στην ανάπτυξη και στη δημιουργία φάσεων.

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε με μοναδικό προωθημένο τον Καστάνιος και τον Σελίμοβιτς στη θέση του Μεγιάδο. Πιο συγκεκριμένα, ο Επασί ήταν στο τέρμα, οι Βούρος-Πασαλίδης τα στόπερ, οι Γιαννούλης και Μαρινάκης τα ακραία μπακ, οι Σελίμοβιτς, Νέιρα και ντε Γκουζμάν στα χαφ, οι φαν Ντάινεν και Καμάου στα φτερά και ο Καστάνιος μπροστά.

Μέχρι το 37ο λεπτό και τη μεγάλη ευκαιρία του Βόλου με τον Τσοκάνη, το παιχνίδι δεν είχε να δείξει κάτι σημαντικό και πιο συγκεκριμένα ο ΟΦΗ δεν είχε να δείξει κάτι σημαντικό. Η ομάδα του Νιόπλια είχε παθητικό ρόλο απέναντι στους γηπεδούχους που προσπαθούσαν να δημιουργήσουν έχοντας μία μικρή κατοχή. Ουσιαστικά ο Βόλος πήρε τα πάνω του μετά το 35' κι έγινε πιο κινητικός και απειλητικός, με αποτέλεσμα να βρει το γκολ στο 45' με τον Ορόζ. Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων με σουτ εντός περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Επασί για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές του Βόλου φαίνεται ότι λειτούργησαν επιδραστικά και οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι του ΟΦΗ. Όχι μόνο επειδή βρήκαν και δεύτερο γκολ (στο 60' από τον Μπαρτόλο, ο οποίος νίκησε τον Επασί μέσα από την περιοχή), αλλά γενικότερα από την επιθετική εικόνα που είχαν απέναντι στην κρητική ομάδα που δεν μπορούσε να απειλήσει.

Το γκολ, πάντως, ο Όμιλος το βρήκε και μάλιστα με θαυμάσιο τρόπο. Τέσσερα λεπτά μετά το 2-0, ο Νέιρα με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 2-1.

Στα υπόλοιπα λεπτά αμφότερες οι ομάδες έκαναν αλλαγές. Ο Νιόπλιας έβαλε πολλά νέα πρόσωπα στο χορτάρι και αναζητούσε τον τρόπο να ισοφαρίσει και να πάει το παιχνίδι στα πέναλτι, την ώρα που ο Επασί όταν χρειάστηκε έκανε σωτήριες επεμβάσεις.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να πιέσει και να κυνηγήσει την ισοφάριση, αλλά ο Βόλος δεν τον άφησε να γίνει επιθετικός, πόσω μάλλον απειλητικός, με αποτέλεσμα το 2-1 να γράψει την ιστορία του φιλικού της Κυριακής.

Δείτε εδώ το live της φιλικής αναμέτρησης.

ΟΦΗ: Επασί, Βούρος, Πασαλίδης (65' Διαμαντής), Γιαννούλης (72' Λυμπεράκης), Μαρινάκης (72' Ουές), Σελίμοβιτς (46' Μεγιάδο), Νέιρα (72' Μπαλογιάννης), ντε Γκουζμάν, Καμάου (65' Γρίβας), φαν Ντάινεν (65' Κοροβέσης), Καστάνιος (72' Νοικοκυράκης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.