«Χυδαία συμπεριφορά από Σάμι, δεν μου πουλάει τον Εργοτέλη!»

SMS
13:40 | 23/05/2020

Η απάντηση του Μάγκεντ Σάμι στην πρόταση του Γιώργου Βρέντζου για την αγορά της ΠΑΕ - οι χαρακτηρισμοί και το βαρύ κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές

Έπειτα από την αποκάλυψη του, ότι έχει πρόθεση να καταθέσει πρόταση για την αγορά του Εργοτέλη, ο Γιώργος Βρέντζος τόνισε ότι ότι ο νυν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ του έστειλε προσβλητικό - όπως τονίζει - μήνυμα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να του πουλήσει την ομάδα σε εκείνον.

Μάλιστα, χαρακτηρίζει την συμπεριφορά του Αιγύπτιου ως ''χυδαία'' ενώ επισημαίνει στην αναφορά του ότι ''είναι ζήτημα χρόνου να αποχωρήσει''.

Όπως τονίζει ο Γιώργος Βρέντζος σε ανάρτηση του: ''Ο Μάγκεντ Σάμι με πρόλαβε, στέλνοντας μου χθες το μεσημέρι, λίγο προτού βγω στον "αέρα" ραδιοφωνικής εκπομπής (ευτυχώς που δε το διάβασα προτού βγω γιατί δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κρατήσω τη ψυχραιμία μου), ένα γραπτό μήνυμα. Στο μήνυμα αυτό, το οποίο θα κρατήσω ως "σουβενίρ" αλλά κι αποδεικτικό στοιχείο (όπως έχω κρατήσει όλα τα κατά καιρούς SMS και emails που έχουμε ανταλλάξει), μου ξεκαθάρισε με πολύ προσβλητικό κι ειρωνικό τρόπο ότι δεν πρόκειται ποτέ να μου πουλήσει την ΠΑΕ. Του απάντησα, με παρόμοια ειρωνικό αλλά πολύ πιο ευγενικό τρόπο, ότι σύντομα θα παρακαλάει να μου πουλήσει. Η ανταπάντηση του ήταν μια πολύ συνηθισμένη κι άσχημη "προτροπή"-βρισιά, στην οποία η αντίδραση μου ήταν και πάλι απλά ειρωνική (η ανατροφή κι ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου δεν είναι τα ίδια).

Ομολογώ ότι δεν περίμενα η πρόταση μου να τύχει θετικής αντιμετώπισης από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Δεν περίμενα όμως και τέτοια άμεση και χυδαία αντίδραση, τη στιγμή μάλιστα που εγώ τόσο στην ανάρτηση όσο και στη ραδιοφωνική μου συνέντευξη δεν τον προσέβαλα προσωπικά, αντιθέτως ανέφερα ότι είναι σοβαρός κι έντιμος. Για το πρώτο προφανώς έκανα λάθος ενώ για το δεύτερο μάλλον θα έπρεπε να είμαι πιο επιφυλακτικός βάσει παλαιότερων επικοινωνιών που είχα μαζί του (περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς)...''

Επίσης, καταλήγοντας, ανέφερε ότι ''από εδώ και πέρα, η "μπάλα" βρίσκεται στα πόδια όλων των άλλων φορέων και προσώπων του Εργοτέλη που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στη συγκεκριμένη υπόθεση''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Θέλω να αγοράσω τον Εργοτέλη»

Έφορντ: Το «όχι» στον Εργοτέλη και η πρόταση του Αστέρα Τρίπολης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.