Κυκλοφοριακό στο κέντρο του ΟΦΗ

ΟΦΗ

Η πολλή… κίνηση στα χαφ δημιουργεί ευχάριστους «πονοκεφάλους» στον Γιώργο Σίμο.

Αυτό και αν αποτελεί ευλογία για κάθε προπονητή. Να διαθέτει, δηλαδή, ένα «γεμάτο» ρόστερ και να έχει επιλογές σε κάθε γραμμή.

Το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ δούλεψε αρκετά και δημιούργησε ένα αρκετά ισχυρό σύνολο ενόψει της τρέχουσας περιόδου.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν «βάθος» και λύσεις και μπορούν χωρίς την παραμικρή αμφιβολία να καλύπτουν τα κενά που δημιουργούνται για διάφορους λόγους.

Αν, πάντως, κάποιος έπρεπε να επιλέξει την πιο δυνατή γραμμή του ηρακλειώτικου συλλόγου, τότε λογικά η απάντηση θα ήταν εύκολη. Ή μάλλον πανεύκολη.

Στα χαφ ο Όμιλος έχει φτιάξει ένα τρομερό σύνολο, υψηλού επίπεδου, το οποίο είναι ικανό για σπουδαία πράγματα.

Το συγκρότημα του Σίμου έχει στις τάξεις του εξαιρετικούς μέσους όλων των στυλ και ο νεαρός τεχνικός έχει την πολυτέλεια ν’ αφήνει εκτός ενδεκάδας ποδοσφαιριστές, που στις περισσότερες ομάδες της Super League 1 θ’ αγωνίζονταν άνετα βασικοί.

Ο 42χρονος προπονητής, μάλιστα, καλείται-τρόπον τινά-να εφαρμόσει έναν… ποδοσφαιρικό «δακτύλιο» στη μεσαία γραμμή του ΟΦΗ, που είναι ξεκάθαρα μία από τις πληρέστερες του πρωταθλήματος.

Είναι γεγονός πως η πληθώρα επιλογών του δημιουργεί ευχάριστα… προβλήματα, αφού δε γίνεται να ξεκινήσουν άπαντες και όλο και κάποιος θα μένει… με το δίκιο του παραπονεμένος.

Οι Σακόρ, Νέιρα, Ναμπί, Μπαλογιάννης, Στάικος, Μεγιάδο και ντε Γκουζμάν συνθέτουν ένα καταπληκτικό γκρουπ μέσων, ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει και τους Μίγγο και Σουρνάκη.

Και ποιότητα και ποσότητα… Παλιοί και νέοι στο ρόστερ μπορούν να προσφέρουν σπουδαία πράγματα στο χορτάρι για τον ΟΦΗ και είναι δεδομένο πως στο νευραλγικό χώρο του κέντρου οι «ασπρόμαυροι» είναι πλέον αρκετά «θωρακισμένοι».

Ο συναγωνισμός για τη φανέλα του βασικού είναι πια υψηλός και μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία το ιδανικό είναι να βγαίνουν κερδισμένοι τόσο οι παίκτες, όσο φυσικά η ομάδα.

Όλα τα παραπάνω, με την προϋπόθεση ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά και δεν θα επηρεαστεί από το επερχόμενο lockdown

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.