Δανδάλης: «Λιοντάρια οι παίκτες μας»

13:30 | 22/02/2021

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ συνεχάρη τους παίκτες του Ομίλου για την προσπάθεια τους στη Βέροια.

Ο ΟΦΗ έχασε 3-0 σετ από τον Φίλιππο, ωστόσο είχε μόλις 7 παίκτες στη σύνθεση του, αφού για διάφορους λόγους απουσίασαν οι Ρουμελιωτάκης, Μαρκς, Ντράκο, Χαραλαμπίδης, Φραγκιαδάκης.

Παρόλα αυτά πάλεψε, κάτι που έκανε τον Γιάννη Δανδάλη να «υποκλιθεί» σε όλους όσοι αγωνίστηκαν.

Αναλυτικά είπε: «Συγχαρητήρια στη Βέροια για τη νίκη της, αλλά για μένα τα 7 λιοντάρια μας, είναι οι νικητές. Κάποια στιγμή δεν είχαν αναπνοές.

Κάποια στιγμή οι αποφάσεις που παίρνουμε στη Λίγκα θα πρέπει να είναι με γνώμονα την υγεία των αθλητών. Εμείς έπρεπε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι και αυτό κάναμε. Ξεκινήσαμε 13 άτομα αποστολή και ήρθαμε 7 στο γήπεδο. Τα λέω αυτά γιατί είμαι συνέταιτερος στη Λίγκα. Δεν είναι το πρωτάθλημα του 1-4. Είναι το πρωτάθλημα των 8 ομάδων.

Όλα τα παιχνίδια τα ζω έντονα. Ο αγώνας είχε ιδιαιτερότητες. Είχαμε πολλές απουσίες. Κάποια στιγμή πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις με γνώμονα την υγεία των αθλητών. Ξεκινήσαμε 13 αθλητές αυτή την αποστολή και ήρθαμε στο γήπεδο επτά αθλητές. Κάποια στιγμή τα λιοντάρια μου δεν είχαν αναπνοές.

Έπρεπε να παίξουμε αυτόν τον αγώνα. Το πρωτάθλημα είναι και των 8 ομάδων. Η ομάδα μας είχε βρει τα πατήματα της αλλά δυστυχώς πάνω στο φορμάρισμα της ήρθαν τα προβλήματα.

Συγχαρητήρια στη Βέροια και στον Δημήτρη Πιτούλια. Έχουμε ανάγκη από παράγοντες σαν τον Δημήτρη Πιτούλια. Στη ζωή μου έχω μάθει και να κερδίζω και όταν πηγαίνουμε στο γήπεδο να είμαστε ήσυχοι που έχουμε κάνει το καλύτερο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.