Δανδάλης: «Στόχος ένας πιο ισχυρός ερασιτέχνης ΟΦΗ, όλα τα μέλη να ψηφίσουν»

15:11 | 13/05/2022

Ο Γιάννης Δανδάλης, θα διεκδικήσει την προσεχή Δευτέρα (16/5, 4μμ) την επανεκλογή του, στην θέση του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, μέσα απο τις αρχαιρεσίες, που θα γίνουν στην αίθουσα Παπακαλιάτη (πίσω απο τη θύρα 1).

Οπως τονίζει ο Γιάννης Δανδάλης "καλώ όλα τα μέλη του ΟΦΗ, τόσο τα παλιά, όσο και τα νέα, μέσα απο την προσπάθεια που έχουμε κάνει τον τελευταίο χρόνο, με εγγραφές νέων μελών, που ήταν ένα αίτημα πολλών χρόνων, να έρθουν στην Γενική Συνέλευση, που είναι η κορυφαία διαδικασία για το σύλλογο μας και να ψηφίσουν εκείνους που θεωρούν καλύτερους".

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αναφέρθηκε και στις επαφές που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα.

Όπως τονίζει "στόχος μας είναι ένας Ερασιτέχνης ΟΦΗ πιο δυνατός, όπως απαιτούν οι περιστάσεις και η δύσκολη εποχή που όλοι διανύουμε στα οικονομικά. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, μέσα απο ένα Διοικητικό Συμβούλιο, που θέλουμε να έχει εμπειρία, αλλά και νέους ανθρώπους".

Ο Γιάννης Δανδάλης ευχαρίστησε τους συνεργάτες, που είχε στην προηγούμενη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Οπως ανέφερε "τους ευχαριστώ όλους. Οι καλές στιγμές, ήταν περισσότερες απο τις κακές. Οσοι δεν είναι στο νέο συμβούλιο, θα συνεχίσουν να προσφέρουν απο τα πόστα τους, στα τμήματα τους, ως έφοροι. Η σοβαρή δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα του ΟΦΗ, θα συνεχίσει να γίνεται".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.