Δανδάλης: «Θέλω δίπλα μας τον κόσμο του ΟΦΗ για την άνοδο»

16:01 | 18/02/2019

Aρχές του Μαρτίου (2-3) θα ξεκινήσουν τα μπαράζ ανόδου για τον ΟΦΗ με στόχο την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας

Στα μπαράζ, θα συμμετάσχουν οι 4 πρώτες ομάδες από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α2, που είναι οι ΟΦΗ, Ρόδος, Πανιώνιος, Πανερυθραικός. Οι ομάδες θα δώσουν από 6 αγώνες, όλοι απέναντι σε όλους.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΦΗ 4

2. Ρόδος 3

3. Πανιώνιος 2

4. Πανερυθραικός 1

Ο ΟΦΗ ξεκινάει τα παιχνίδια του, με τον Πανερυθραικό, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.Οι δυο πρώτες ομάδες από τον όμιλο του ΟΦΗ, θα διασταυρωθούν με τις άλλες δυο πρώτες ομάδες από τον δεύτερο όμιλο του Νότου και μια ομάδα θα ανέβει στην Α1 βόλει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΦΗ:

1η αγωνιστική:

ΟΦΗ-Πανιωνιος

2η αγωνιστική:

Ροδίων Αθλησις-ΟΦΗ

3η αγωνιστική:

ΟΦΗ-Πανερυθραικος

4h αγωνιστική:

Πανιωνιος-ΟΦΗ

5η αγωνιστική:

ΟΦΗ-Ροδίων Αθλησις

6η αγωνιστική:

Πανερυθραικος-ΟΦΗ

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης και επικεφαλής του τμήματος βόλει του ΟΦΗ, παρέστη στην διαδικασία της κλήρωσης και αναφερόμενος σε αυτήν δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr «Είναι καλό ότι ξεκινάμε εντός έδρας. Μπαίνουμε στην κρίσιμη φάση των αγώνων, μετά από μια πολύ καλή πορεία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όπου τερματίσαμε στην πρώτη θέση. Για μας ο στόχος είναι η άνοδος στην Α1 και θεωρώ ότι σαν ομάδα έχουμε όλες τις προυποθέσεις για να τα καταφέρουμε. Έρχονται σημαντικά παιχνίδια στην έδρα μας και θέλω να καλέσω τον κόσμο του ΟΦΗ, να είναι δίπλα μας, σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια, ώστε να ανεβάσουμε την ομάδα βόλει του ΟΦΗ στην Α1, για πρώτη φορά στην ιστορία μας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.