«Δε θα επηρεαστούμε από τη διακοπή»

14:02 | 02/12/2020

Ο Νίκος Ανωμεριανάκης του Ρεθυμνιακού αναφέρθηκε στην ομάδα του, αλλά και στην παύση της δράσης.

Ο νεαρός τερματοφύλακας τόνισε πως τα «δελφίνια» είχαν μπει καλά στη σεζόν, ενώ πρόσθεσε ότι δε θα επηρεαστούν αρκετά από τη διακοπή, αφού δουλεύουν σωστά όλο αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά επεσήμανε: «Πιστεύω ότι η πορεία του Ρεθυμνιακού μέχρι και την διακοπή του πρωταθλήματος ήταν πολύ καλή. Ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς που πραγματοποιήθηκε στο βασικό στάδιο προετοιμασίας και συνεχίστηκε και κατά την διάρκεια των αγώνων. Μάλιστα αν είχαμε και λίγο παραπάνω τύχη, τότε θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει και περισσότερους βαθμούς.

Δεν νομίζω ότι οι παίκτες του Ρεθυμνιακού θα επηρεαστούν σημαντικά από την διακοπή του πρωταθλήματος. Ο πολύ καλός προπονητής και το τεχνικό τιμ που έχουμε μας παρέδωσαν ένα πρόγραμμα ατομικής εκγύμνασης το οποίο ακολουθούμε.

Έτσι θα είμαστε σε κατάσταση τέτοια που δεν θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια να βρεθούμε σε καλό επίπεδο όταν φτάσει η ώρα να επιστρέψουμε στο γήπεδο.

Εύχομαι πάνω από όλα υγεία σε όλους, αλλά και υπομονή. Ας ακολουθήσουμε όλα εκείνα τα μέτρα που μας έχουν προτείνει οι αρμόδιοι έτσι ώστε σύντομα π καθένας να βρει τον δρόμο του και με τις λιγότερες δυνατές επιπτώσεις».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.