Δεβετζή, Παπαλουκάς κ.α. νοικιάζουν τις ευχές τους!

15:26 | 16/03/2022

Το Stargram είναι μία νέα πλατφόρμα, η οποία σου επιτρέπει να επιλέξεις τον αγαπημένο στου Έλληνα celebrity και να τον «νοικιάσεις», προκειμένου να στείλεις μια ευχή ή ένα μήνυμα σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο! Ναι, καλά διαβάσατε!

Στο Stargram μπορείς να βρεις από παρουσιαστές και ηθοποιούς, μέχρι αθλητές, τραγουδιστές και παίκτες ριάλιτι. Ο πιο ακριβός από όλους πάντως αυτή τη στιγμή είναι ο Θάνος Πετρέλης, του οποίου η ευχή κοστίζει 200 ευρώ. Στην κορυφή μαζί του βρίσκεται και η Πηγή Δεβετζή, η οποία επίσης κοστολογεί το βίντεό της στα 200 ευρώ.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και μέσα σε επτά μόλις ημέρες ο star, που θα έχεις ορίσει, θα σε βοηθήσει να μεταφέρεις τις ευχές σου, όποια και αν είναι η περίσταση, ξαφνιάζοντας τον παραλήπτη, που θα λάβει το video. Στην πλατφόρμα του Stargram μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε γνωστούς τραγουδιστές, ταλαντούχους ηθοποιούς, δημοφιλείς παρουσιαστές και καταξιωμένους αθλητές, όπως: η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαρία Σολωμού, η Ναταλία Γερμανού, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Νίκος Βουρλιώτης, η Καλομοίρα, ο Stan και πολλοί ακόμη.

Το πρώτο βήμα για όποιον θέλει να νοικιάσει μία ευχή είναι να μπει στην πλατφόρμα Stargram και έπειτα να επιλέξει τον celebrity. Στη σελίδα που εμφανίζεται, μπορείτε να γράψετε το μήνυμα που θέλετε να πει στο βίντεο και στη συνέχεια να στείλετε την ευχή. O επώνυμος έχει κάποιες ημέρες να ετοιμάσει το βίντεο έπειτα το βίντεο το στέλνει σε αυτόν που το νοίκιασε!

Απίστευτα πράγματα...

Με πληροφορίες από reader.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.