Δείχνουν… ενδεκαδάτοι

09:12 | 06/01/2019

Μπράουν και Γιαννούλης μοιάζουν σαν να… βρίσκονται καιρό στον ΟΦΗ και δείχνουν έτοιμοι ακόμη και για την ενδεκάδα.

Στον Όμιλο θέλουν ν’ αποκτούν παίκτες, που να μπορούν να προσφέρουν άμεσα στην ομάδα και να μην χρειάζονται ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής, αφού το πρωτάθλημα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή.

Αυτό δείχνουν ότι μπορούν να το κάνουν ο Κρίστοφερ Μπράουν και ο Κώστας Γιαννούλης. Οι δύο ποδοσφαιριστές από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις τους με τους «ασπρόμαυρους» αποδεικνύουν πως είναι σε… φάση όχι μόνο να παίξουν, αλλά να χτυπήσουν και την… πόρτα της αρχικής ενδεκάδας.

Μπορεί από τον Γερμανό, αλλά και τον Έλληνα άσο να λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, αφού την τρέχουσα σεζόν δεν έχουν πολλές συμμετοχές στα πόδια τους, ωστόσο με την εμπειρία τους και την ποιότητα τους μοιάζουν σαν «παλιοί» μέσα στην ομάδα.

Όσον αφορά, τώρα, στον τρίτο της… παρέας, τον Έρικ Πέρσον, φαίνεται ότι χρειάζεται λίγο το χρόνο του. Ο Σουηδός φορ βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα φυσικής κατάστασης, δείχνει να τελειώνει καλά τις φάσεις, αλλά δεν είναι τόσο… άνετος όσο οι άλλοι δύο. Και αυτό φυσικά θεωρείται φυσιολογικό ως ένα βαθμό όχι μόνο επειδή είναι νεότερος, αλλά και γιατί βγαίνει για πρώτη φορά έξω από τη χώρα του.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, έτσι, θ’ αποφασίσει ποιους εκ των τριών θα συμπεριλάβει στις επιλογές του για την αναμέτρηση της Τρίτης (08/01) απέναντι στον Εργοτέλη. Απουσίες, εξάλλου, υπάρχουν, όποτε δεν αποκλείεται άπαντες να μπουν στη 18άδα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.