Δείτε πως «μεταμορφώθηκε» το ΟΑΚΑ ενόψει Volleyleague

09:44 | 30/06/2020

Σήμερα το απόγευμα της Τρίτης (30/06, 19.00) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Φοίνικα στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Volley League - πως προετοιμάστηκε το κλειστό του Ο.Α.Κ.Α. για τη Volley League

Το πρωτάθλημα Volley League 2019-20 είναι έτοιμο για δεύτερο ξεκίνημα. Σήμερα το απόγευμα της Τρίτης (30/06, 19.00) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Φοίνικα στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Volley League. Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Φοίνικας ΟΝΕΧ μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στην 16η αγωνιστική (δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του κανονικού προγράμματος όταν και έγινε η διακοπή λόγω της πανδημίας) θα μπουν απ΄ευθείας στην διαδικασία των ημιτελικών πλέι οφ.

Στις δύο νίκες θα κριθεί η πρόκριση στους τελικούς και όλοι οι αγώνες των ημιτελικών και στα δύο ζευγάρια θα γίνουν στο ΟΑΚΑ το οποίο για πρώτη φορά στην ιστορία θα φιλοξενήσει αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και για δεύτερη φορά στην ιστορία θα φιλοξενήσει αγώνες βόλεϊ μετά τους αγώνες του CEV Cup το 2009.

Ο Ολυμπιακός με τον Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ θα αναμετρηθούν σήμερα στον πρώτο ημιτελικό (30/6, 19.00, ΕΡΤ Sports, Διαιτητές: Μυλωνάκης Αλέξης- Βουδούρης Κώστας), ενώ η ρεβάνς θα γίνει την Πέμπτη 2 Ιουλίου στις 17.15 πάλι στο ΟΑΚΑ. Εφόσον χρειαστεί και τρίτος αγώνας θα γίνει το Σάββατο 4 Ιουλίου και πάλι στο ΟΑΚΑ.

Πως στρώθηκε το τάραφλεξ

Περισσότερες από 10 ώρες εργασίας χρειάστηκαν οι “σπεσιαλίστες” της ΕΟΠΕ για να στρώσουν στο ΟΑΚΑ το… γαλάζιο “χαλί”, που θα υποδεχθεί από αύριο στο επιβλητικό στάδιο τους 4 “μνηστήρες” του φετινού τίτλου της Volleyleague.

Με επικεφαλής τον Θανάση Γρυπάρη, ο Ρήγας Ρηγόπουλος και ο Γιώργος Αθανασόπουλος, δουλεύοντας μέχρι τα ξημερώματα, στρώθηκε το τάραφλεξ στο κλειστό γυμναστήριο, ενόψει των ημιτελικών Ολυμπιακός – Φοίνικας Σύρου και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Μάλιστα από το πρωί της Δευτέρας ο διαμορφωμένος αγωνιστικός χώρος δόθηκε προς χρήση στις ομάδες για τις πρώτες τους προπονήσεις.

Δείτε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον τρόπο στησίματος του αγωνιστικού χώρου στο βόλεϊ όπως καταγράφεται στο video. Η ΕΣΑΠ ευχαριστεί τον δημοσιογράφο της ΕΟΠΕ Τίμο Αθανασόπουλο για την εθελοντική προσφορά στην παραγωγή του βίντεο και τον Αλέξανδρο Φαραντόπουλο για την τεχνική υποστήριξη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.