Δεληγιαννίδης: «Έδωσα μία φανέλα του ΟΦΗ σε αστυνομικό για να περάσω τον έλεγχο»

23:34 | 26/06/2021

Tι είπε ο πρώην δεξιός μπακ του ΟΦΗ σε συνέντευξη του

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης μίλησε στο metrosport.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην θητεία του στον ΟΦΗ. Μάλιστα, αποκάλυψε μια ιδιαίτερη ιστορία μετά από παιχνίδι Παναθηναϊκού - ΟΦΗ. Διαβάστε εδώ όλη την συνέντευξη

Εδώ το απόσπασμα από τις αναφορές του στον ΟΦΗ

  • Εκείνη τη φανέλα μετά τον αγώνα, σε ποιον την έδωσες;

«Εχω μόνο μία φανέλα μου από ένα φιλικό με την Παρτιζάν, από το ντεμπούτο μου δεν ξέρω που είναι η φανέλα. Ωστόσο υπάρχει μία ωραία ιστορία με μία εμφάνιση μου όταν ήμουν στον ΟΦΗ, παίζαμε τελευταίο παιχνίδι στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό και από εκεί εγώ θα έφευγα για Θεσσαλονίκη, οπότε είχε έρθει ο κολλητός μου στην Κρήτη να φορτώσουμε το αυτοκίνητο για να το βάλει αυτός στο καράβι και να γυρίσουμε μαζί από Αθήνα. Έτσι όπως γυρνούσαμε με το αμάξι γεμάτο, από ότι μπορείς να φανταστείς, μας σταματάνε στα διόδια για έλεγχο. Λέω τον λόγο της μετακίνησης μου και ότι ήμουν ποδοσφαιριστής, τότε ο αστυνομικός με ρωτάει αν έχω κάποια φανέλα μου, εγώ όμως την είχα τάξει στον κολλητό μου, αλλά εν τέλει για να μην μας ψάχνουν όλο το αμάξι την έδωσα και ο φίλος μου στο υπόλοιπο ταξίδι δεν μου μιλούσε».

  • Υπήρξε κάποια στιγμή που σκέφτηκες να τα παρατήσεις;

«Όταν είχα κάνει χειρουργείο στη μέση, μένοντας 1.5 χρόνο εκτός, ένιωσα ότι χάνονται πολλά πράγματα. Ήταν να φύγω να κάνω την επέμβαση στην Γερμανία, γιατί είχε το ίδιο πρόβλημα και ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο οποίος μου πρότεινε έναν γιατρό εκεί, αλλά εν τέλει έκανα την επέμβαση στην Κρήτη και από τότε δεν είχα κάποια άλλη ενόχληση.

Όταν είχα λύσει το συμβόλαιο μου με τον ΠΑΟΚ και πήγα στον ΟΦΗ, πάνω που πήγα να κάνω κάτι και ενώ έκανα τις θεραπείες μου και με χειροπρακτικό αλλά σε μία προπόνηση άκουσα πάλι… ΄΄κρακ΄΄ και αποφασίστηκε να μπω στο χειρουργείο. Τότε είπα ότι έφτασα 24 χρονών και δεν έχεις παίξει, τότε ένιωσα ότι άρχισαν να χάνονται πολλά και επέλεξα να πάω στη Ρουμανία, παρά το γεγονός ότι είχα άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο. Ο ΟΦΗ ήταν ένα υγιές σωματείο, με καλή διοίκηση, καλό μεγαλομέτοχο τον κύριο Μπούση και προοπτικές για τη δική μου εξέλιξη. Αλλά είπα ότι πρέπει να πάω σε ένα πρωτάθλημα για να βρω ξανά τον εαυτό μου. Υπάρχουν περιπτώσεις που πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω για να πας δύο μπροστά».

deligiannidis5.jpg
  • Τι άλλο σου μένει από τον ΟΦΗ;

«Την πρώτη χρονιά που ήμουν δανεικός, σωθήκαμε στα μπαράζ με το φάουλ του Ναμπί. Εκείνη την χρονιά είχε έρθει ο κύριος Μπούσης, με την ομάδα να έχει 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα, με το που ήρθε μαζί με τους συνεργάτες του, η ομάδα άρχισε να ανεβαίνει και να θυμίζει τον ΟΦΗ που ξέρουμε. Εγώ μπορεί να ήμουν δανεικός και το συμβόλαιο μου να το πλήρωνε ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν ένιωθα καλά όταν έμπαινα στα αποδυτήρια και υπήρχαν παιδιά που είχαν να πληρωθούν 3-4 μήνες, αλλά όλα άλλαξαν με τον κ. Μπούση. Τη δεύτερη χρονιά αν δεν υπήρχε ο ΟΦΗ δεν θα έλυνα το συμβόλαιο μου με τον ΠΑΟΚ. Είναι μία ομάδα με μεγάλο κόσμο, επενδυτή αλλά και υπήρχε ποδοσφαιρικό πλάνο, είπα ότι άξιζε να κάνω αυτό το βήμα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.