Ο «γάμος» που άργησε 6 μήνες και το... γούρικο δόντι

SMS
14:12 | 10/12/2018

Το σπασμένο δόντι του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη και η πρώτη επαφή με τον ΟΦΗ τον περασμένο Γενάρη.

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης σκόραρε την Κυριακή το παρθενικό του γκολ στην πρώτη κατηγορία και φυσικά το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ. Παράλληλα, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ και συνάμα το... χορό για τη σπουδαία επικράτηση της κρητικής ομάδας έναντι του Παναθηναϊκού.

Ο 22χρονος εξτρέμ, ο οποίος πήγε το καλοκαίρι στον ΟΦΗ από τον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού, ήταν προσωπική επιλογή του Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος πιστεύει στο ταλέντο και τις δυνατότητές του. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο «Παπ» τον ήθελε στην ομάδα και τον προηγούμενο Γενάρη, αλλά δεν είχε προχωρήσει το θέμα.

Το φοβερό, πάντως, με τον Δεληγιαννίδη είναι το συμβάν που έγινε πριν από 6 χρόνια και διαφοροποίησε τα πλάνα του. Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ με την καρτέλα του παίκτη, ο νεαρός μεσοεπιθετικός ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για Αυστρία το 2012 θέλοντας να συνεχίσει το ποδόσφαιρο εκεί, αλλά ένα οικογενειακό γεγονός άλλαξε τα σχέδια. Συγκεκριμένα, το σπίτι των γονιών του έπεσε θύμα ληστείας και ο Δεληγιαννίδης αποφάσισε να μείνει στη Θεσσαλονίκη και να σταθεί ψυχολογικά δίπλα στους δικούς του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο 22χρονος ποδοσφαιριστής πανηγύρισε με... περίεργο τρόπο το γκολ που σημείωσε με τον Παναθηναϊκό. Ο Δεληγιαννίδης έδειχνε το δόντι του και μετά εξήγησε πως πρόσφατα έβαλε καινούργιο, καθώς το είχε σπάσει στον αγώνα με τον Αρη. Μάλιστα, στο στενό του περιβάλλον έλεγε χαριτολογώντας πως το νέο δόντι του έφερε γούρι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.