Δέλλας: «Να μην μιλάμε για ανθρώπους που δεν ξέρουν ποδόσφαιρο»

22:19 | 24/08/2024

Σκασμένος με την ισοπαλία ο Δέλλας - Τι είπε για τον ΟΦΗ και τι δεν του άρεσε, ενώ μίλησε και για τη διαιτησία.

Όλα όσα είπε ο Τραϊανός Δέλλας στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ατρόμητο:

«Το γιατί φτάσαμε στην ισοφάριση, θα το αναλύσουμε με τους παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε με πολύ ένταση, αυτό που είχα ζητήσει από τα παιδιά. Προηγηθήκαμε, θεωρώ πως ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, τα πολλά φάουλ δεν βοηθούσαν καθόλου ώστε να έχει ρυθμό. Στο δεύτερο είπαμε να δώσουμε χώρο στον Ατρόμητο και να κλέψουμε μπάλες ώστε να κινηθούμε στα μεσοδιαστήματα όπου το κάναμε όμως ήταν λάθος τα τελειώματα μας. Και φτάσαμε στο 93′ που δεν θέλω να ασχοληθώ με την διαιτησία, εγώ κοιτάζω πάντα τι κάνουμε εμείς και πιστεύω πως δεν αντιδράσαμε σωστά. Και η γλώσσα του σώματος των παικτών έδειχνε ότι ήταν άουτ για εμάς, ο διαιτητής είχε άλλη άποψη. Εκεί εστιάζω, ότι εμείς δεν έπρεπε να αντιδράσουμε έτσι και να δώσουμε την ευκαιρία στον Ατρόμητο να μας κόψει δύο βαθμούς που θα πρέπει να τους ψάξουμε αλλού. Και όπως έχω ξαναπει, αν έχουμε πάθος, διάθεση και καθαρό μυαλό μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα και δεν έχω πάψει να πιστεύω σε αυτά τα παιδιά».

Για το τι κρατάει και τι όχι από το παιχνίδι: «Η αντίδραση των παιδιών, από το πρώτο λεπτό και η θέληση να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι φαινόταν καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Σίγουρα η κόπωση, γιατί είμαστε στην αρχή, έκανε την εμφάνιση της. Ο Ατρόμητος επειδή δεν είχε να χάσει τίποτα, ανέβασε τις γραμμές του, εμείς εσκεμμένα δώσαμε χώρους όμως δεν καταφέραμε να σκοτώσουμε το παιχνίδι να κάνουμε το 2-0 και να τελείωνε. Αυτό δεν έγινε και είναι θεωρία. Σίγουρα μας πληγώνει, μας πεισμώνει. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την συμπαράσταση τους και θέλω να στείλω ένα μήνυμα προς αυτούς: Να μην χάνουν την πίστη τους στην ομάδα».

Για την διαιτησία: «Δεν μου αρέσει να μιλαώ για ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Με την έννοια ότι δεν ξέρουν ποδόσφαιρο και δεν έχουν παίξει ποδόσφαιρο. Θα κριθούν από εκεί που είναι να κριθούν, αυτό βέβαια είναι ένα ζήτημα. Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με λάθος ανθρώπους αλλά μόνο με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο επίκεντρο του ποδοσφαίρου».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.