Ο Δέλλας προανήγγειλε εξελίξεις

16:25 | 08/05/2024

Η σεζόν ολοκληρώνεται και στον ΟΦΗ έχουν αρχίσει τον προγραμματισμό με πολλά «καυτά» ζητήματα.

Μιλώντας στο ΒΑΚ, στους δημοσιογράφους, στην ανοιχτή προπόνηση της Τετάρτης ο Τραϊανός Δέλλας αναφέρθηκε στα τρέχοντα ζητήματα του ΟΦΗ ανοίγοντας ουσιαστικά την... αυλαία για τη μεταγραφική περίοδο. Θυμίζουμε πως στον ΟΦΗ δεν υπάρχουν μόνο τα θέματα της ενίσχυσης ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και αυτά με τα συμβόλαια που λήγουν.

«Αυτός ήταν εξαρχής ο στόχος μας, δύο ήταν βασικά, ν' αποφύγουμε τις περιπέτειες και στην συνέχεια να τερματίσουμε πρώτοι. Αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Θα παίξουν κάποια παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, είναι το τελευταίο παιχνίδι του Κώστα και θα ήθελα να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο για να τιμήσουν αυτό το παιδί. Όπως και να' χει, έχει γίνει η αξιολόγηση σε μεγάλο βαθμό και έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν. Μόλις περάσει αυτό το παιχνίδι, θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις και με παιδιά που τελειώνουν τα συμβόλαια τους, το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχετε αρκετή δουλειά (σ.σ οι δημοσιογράφοι)».

Για το πλάνο της νέας χρονιάς και την προετοιμασία: «Δεν μας απαγορεύει να κάνουμε παράλληλα τον σχεδιασμό μας, όπως είπα όμως την προηγούμενη φορά αυτό που προέχει είναι να έχουμε μια βάση και να ενισχύσουμε αυτόν τον κορμό για να μας οδηγήσει την επόμενη χρονιά».

Αρχές Ιουλίου, για να έχουμε περιθώριο να δουλέψουμε τις επόμενες εβδομάδες και να είμαστε έτοιμοι στο νέο πρωτάθλημα. Πάντα υπάρχουν ευκαιρίες κατά την διάρκεια της προετοιμασίας αλλά σίγουρα όσο μεγαλύτερο είναι το παζλ κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τόσο το καλύτερο είναι για έναν προπονητή».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.